На війні загинув командир добровольчого батальйону "ОУН" Микола Коханівський
На війні загинув командир добровольчого батальйону "ОУН" Микола Коханівський

На війні загинув командир добровольчого батальйону "ОУН" Микола Коханівський

За словами Семена Семенченка, Коханівський загинув під Вовчанськом Харківської області. Він був хорошим другом і соратником, світлою людиною і християнином.

На фронті загинув командир добровольчого батальйону "ОУН" Микола Коханівський. Про це повідомило видання "Українська правда" з посиланням на джерела в батальйоні ОУН.

Повідомляється, що Коханівський загинув "в окопі". Про дату його поховання поки не повідомляють.

Зазначимо, що про смерть командира батальйону ОУН також повідомив колишній народний депутат Олександр Доній у Facebook.

Крім того, про загибель військового написав його друг Семен Семенченко. За його словами, він загинув під Вовчанськом Харківської області.

"Це була світла людина, християнин. Надійний друг і соратник по боротьбі. Мені сказав сьогодні побратим — що поробиш — це ж війна. Але війна і йдуть кращі, і вже звикли на жаль. Але чомусь таке відчуття, що разом із ним пішла ще одна велика частина України", — написав він.

Раніше повідомлялося, що на фронті загинув мобілізований директор Чернігівського музею Віталій Крутий. Він писав, що після мобілізації він місяць проходив навчання в одному з навчальних центрів у Польщі, потім охороняв кордон із Білоруссю на Волині біля Шацьких озер. Звідти його направили в Харківську область. Мобілізували його тільки в грудні 2023 року.

Також 31 травня стало відомо, що в Україні загинув третій доброволець із Нідерландів. У МЗС країни підтвердили смерть бійця. Але родичі попросили не розголошувати інформацію про нього.

Теги за темою
Україна війна Збройні сили України смерть
Джерело матеріала
loader