У Києві почалися тренінги зі стратегічних комунікацій для фахівців з прифронтових територій
У Києві почалися тренінги зі стратегічних комунікацій для фахівців з прифронтових територій

У Києві почалися тренінги зі стратегічних комунікацій для фахівців з прифронтових територій

У Києві розпочалось навчання зі стратегічних комунікацій для місцевих адміністрацій та органів місцевого самоврядування щодо планування кампаній.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства культури та інформаційної політики, передає Укрінформ.

«Ефективна комунікація є одним із ключових факторів взаємодії з громадами. Особливо під час війни. Фахівці з комунікацій повинні володіти не лише відмінними професійними навичками й талантом, але й мати доступ до інформації та керівництва, яке приймає та генерує рішення, щоб чітко й своєчасно доносити важливі повідомлення до аудиторії», – сказав т. в. о. міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв.

Зазначається, що навчання пройшли представники Калитянської, Чугуївської, Новгород-Сіверської, Охтирської, Святогірської та Баштанської територіальних громад.

«Ми взяли курс на роботу саме з регіонами, бо розуміємо, що саме ви, громади – перша лінія позиційної оборони. Саме ви спілкуєтесь з людьми напряму. Ви перші люди, до яких приходять з питаннями. Саме ви маєте знати відповіді на них», – сказав керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Ігор Соловей.

Під час навчального модуля учасники навчаться розробляти 2-місячний план цифрової комунікаційної кампанії на актуальну тему, визначену ними.

Результатом проходження цього модуля стане розробка плану кампанії для кожної громади, який вони реалізовуватимуть упродовж двох місяців.

Навчання організував Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при Міністерстві культури та інформаційної політики за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Як повідомлялося, у межах проєкту «Мистецтво допомагати» відбулися тренінги з першої психологічної допомоги для викладачів закладів мистецької освіти.

Фото: МКІП

Джерело матеріала
loader
loader