На Чернігівщині засудили злочинця через 30 років після вбивства чотирьох осіб
На Чернігівщині засудили злочинця через 30 років після вбивства чотирьох осіб

На Чернігівщині засудили злочинця через 30 років після вбивства чотирьох осіб

До 15 років за ґратами засуджено члена банди, яка вчинила умисне вбивство чотирьох осіб у 1995 році. Його визнано винним у бандитизмі та умисному вбивстві при обтяжуючих обставинах. Чоловік до 2021 року перебував у розшуку.  Його засудили до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомили у Чернігівській обласній прокуратурі.

У прокуратурі розповідають, що у червні 1995 року учасники банди зустрілися з трьома мешканцями міста Пирятин Полтавської області, аби обговорити розподіл сфер злочинного впливу. Не дійшовши згоди, за вказівкою керівника банди, обвинувачений разом з іншими учасниками організованої групи, озброїлися автоматом й пістолетами та, під приводом відпочинку на природі, виїхали з пирятинцями на озеро.

Добряче випивши алкоголю, бандити побили потерпілих. Потім силоміць посадили їх до автомобілів та вивезли в літ і там вбили.

Залишивши місце злочину, зловмисники зрозуміли, що водій одного з авто був присутнім при скоєнні вбивства. Тому, аби приховати сліди,  вони зупинилися в безлюдному місці та в салоні авто застрелили водія. Тіла потерпілих закопали, а зброю та автомобіль заховали в лісі.

У ході судового розгляду обвинувачений своєї провини у скоєному не визнав. До набрання вироком законної сили чоловік перебуватиме під вартою.

  • 11 червня у Запоріжжі невідомі стріляли в Максима Денщика – відстороненого від виконання обов‘язків Директора департаменту правового забезпечення. Кілер випустив у чиновника щонайменше 4 кулі. Всі вони влучили у живіт. За даними поліції, чоловік помер. 
  • 12 квітня у Москві підірвали Toyota Land Cruiser Prado колишнього співробітника СБУ Василя Прозорова. Він був поранений, але вижив. 

Теги за темою
Суд Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader