Орландо Блум розповів про зустріч із дітьми під час візиту до України
Орландо Блум розповів про зустріч із дітьми під час візиту до України

Орландо Блум розповів про зустріч із дітьми під час візиту до України

Голлівудський актор Орландо Блум розповів про свій приїзд до України у статусі посла доброї волі ЮНІСЕФ. За словами артиста, під час останнього візиту він був вражений стійкістю та незламністю українських дітей. Зокрема, Блум зустрівся з 8-річною Міланою, яка зазнала травми і змушена була втекти з Ірпеня через сильні обстріли.

- Під час останнього візиту до України він зустрівся з 8-річною Міланою, яка через сильні обстріли змушена була тікати з рідного Ірпеня. Дівчинка отримала травму, яка призвела до часткової втрати зору. Незважаючи на всі жахи, вона залишається сильною і вірить у краще, - повідомляється в публікації в Instagram.

На даний момент дівчинка відвідує заняття з арт-терапії від ЮНІСЕФ на київському вокзалі, які допомагають пережити травматичні спогади про обстріли.

- Всім дітям в Україні потрібне щасливе та безпечне майбутнє з можливостями для розвитку! - уточнюється в пості.

Орландо Блум кілька разів приїжджав до України. У 2016 році артист відвідав міста на Донбасі, а в березні 2023-го приїхав до столиці. Актор відвідав дитячі точки проєкту ЮНІСЕФ "Спільно" у Києві, школу №17 в Ірпені, в якій за підтримки ЮНІСЕФ підвал був облаштований під бомбосховище, а також прийомну сім'ю у Демидові, яка прийняла 4 дітей. Він також зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським та навчав дітей правилам мінної безпеки разом із чотирилапим сапером Державної служби з надзвичайних ситуацій псом Патроном.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від UNICEF Ukraine (@unicef_ukraine)

Джерело матеріала
loader
loader