Виконавчий продюсер ігор Assassin's Creed відповів на критику Ілона Маска
Виконавчий продюсер ігор Assassin's Creed відповів на критику Ілона Маска

Виконавчий продюсер ігор Assassin's Creed відповів на критику Ілона Маска

Виконавчий продюсер серії Assassin's Creed Марк-Алексіс Коте відповів Ілону Маску, який у соцмережах розкритикував оновлення відеогри. Бізнесмену, як і гравцям, не сподобалося, що її творці пожертвували історичною достовірністю задля інклюзивності, зробивши головним героєм вигаданого темношкірого самурая, а не взяли за основу когось із реальних японських воїнів. У соцмережах Маск написав, що подібна «різноманітність, рівність та інклюзивність вбивають мистецтво», проте творці гри не стали реагувати на його критику.

В інтерв'ю порталу Game File Марк-Алексіс Коте заявив, що бачив повідомлення бізнесмена і навіть думав знову зареєструватися в Х, щоб відповісти, проте зрозумів, що не зможе підібрати правильні слова.

- Зрештою я просто зробив крок назад. На моєму смартфоні встановлено програму для усвідомленості. І я трохи попрактикував його, щоб вивчити емоції, спричинені цим твітом, – розповів розробник.

За словами Коте, сценаристи Assassin's Creed від початку планували зробити головним героєм самурая Ясуке, який є "надзагадковою історичною особистістю". Продюсер додав, що гравці зможуть зрозуміти причини введення цього персонажа за перші 11 хвилин і 47 секунд і назвав її "найкращою грою, яку будь-коли створювали автори франшизи." Він також вважає, що мільярдер лише займається "розпалюванням ненависті", тому нападки у відповідь з боку розробників не допомогли б донести їхню думку до аудиторії.

Раніше було анонсовано, що гра Assassin's Creed Shadows на PC, PS5 та Xbox Series відбудеться 15 листопада.

Теги за темою
Ілон Маск Ігри
Джерело матеріала
loader
loader