Микола Томенко розповів про приватний університет Ківалова, як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих
Микола Томенко розповів про приватний університет Ківалова, як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих

Микола Томенко розповів про приватний університет Ківалова, як головну кузню майбутніх прокурорів та слідчих

Для багатьох не таємниця, що в Києві успішно працює ПРИВАТНИЙ Університет давнього і вірного друга Путіна КІВАЛОВА, який готує ТИСЯЧІ майбутніх прокурорів, слідчих та загалом юристів для, воюючої з російською ордою вбивць, варварів і мародерів, України.


Називається цей заклад президента Ківалова - Київський університет інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія». Цей, як зазначено у Стратегії його діяльності, ЛІДЕР ПРИВАТНОЇ вищої ОСВІТИ, було засновано в 2020 році, а перший набір студентів відбувся у 2021 році.

І ось нова інформація від приватної кузні майбутніх прокурорів і слідчих :

Міністерство освіти і науки своїм Наказом від 22.04.2024 року погоджує для нових відокремлених підрозділів приватного Університету Ківалова в Чернівцях, Івано-Франківську та Черкасах набір за освітніми програмами в межах спеціальностей бакалаврського і магістерського рівня «Право» та «Правоохоронна діяльність» ще більше як ТИСЯЧУ осіб?!

І тут виникає дивне відчуття, що посадовці МОН не просто дурять українських народ, а тупо глузують над ним. Бо останній рік керівництво Міністерства щоденно і переконливо розповідає, що для воюючої України не потрібна така ВЕЛИЧЕЗНА кількість вузів та викладачів, тому їх треба оптимізувати і скоротити. А про кількість юристів і мови немає, бо їх штампують всі вузи у неймовірній кількості. І якщо попередні керівники МОН надали право приватному вузі Ківалова лише в Києві готувати юристів, прокурорів та слідчих, то нинішні рехформатори ДОЗВОЛИЛИ відкрити для Ківалова ще ТРИ НОВІ приватні ВУЗИ в Чернівцях, Івано-Франківську та Черкасах.

Переконаний, що вони це зробили цілком ВІДПОВІДАЛЬНО і БЕЗКОШТОВНО, бо без «рускоміровської ідеологї» Ківалова Буковина, Прикарпаття і Черкащина досі були НЕСПРОМОЖНІ готувати професійні і патріотичні кадри для правоохороної діяльності Української Держави.

Не забуваємо також, що Міністерство і його прихильники в Комітеті ВР з питань освіти продовжують лобіювати ідею так званого грантового фінансування вишів, що на практиці зводиться лише до одного:

залучення БЮДЖЕТНОГО фінасування для ПРИВАТНИХ вузів, де вони раніше працювали, і звісно для приватних закладів Ківалова, Поплавського та інших фанатів Януковича та голосувальників за «диктаторські закони».

От і виходить, що ПОДВІЙНІ ГРОМАДЯНИ в керівництві МОН сповідують ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ щодо закладів вищої освіти.

Для своїх - бюджетні гроші і нові вузи,

для інших - скорочення і оптимізація.

П.С. Про подвійні стандарти у призначенні виборів ректорів, коли в одних Київських вишах вибори проводяться, а в інших нібито забороняє воєнний стан, згодом.

Джерело матеріала
loader
loader