Віктор Павлік показав, як привітав молодшого сина із Днем народження
Віктор Павлік показав, як привітав молодшого сина із Днем народження

Віктор Павлік показав, як привітав молодшого сина із Днем народження

Український співак Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова відзначають 15 червня День народження сина. Михасику виповнилося три роки - батьки з самого ранку привітали малюка та приготували для нього сюрприз. Про це артист написав у своєму Інстаграмі.

- Коханий, з днем ​​народження! Щасливої ​​долі тобі! Божого благословення! Тато й мама поруч, Михасику Павліку, – написав Павлік.

Дружина артиста Катерина поділилася зі своїми передплатниками відео та фото зі святкової фотосесії, присвяченої Дню народження сина. Також блогерка опублікувала зворушливо привітання.

- Мій Всесвіт, моє життя! Мій син! Найдорожче, що є у моєму житті! Мій Михасику, з Днем народження! Щаслива бути твоєю мамою. Я вірю в тебе, пишаюся тобою, безмежно люблю тебе…, - йдеться у пості.

Віктор Павлік та блогер Катерина Реп'яхова одружилися ще у травні 2020 року, але весілля відсвяткували через 4 роки. Пара виховує спільного сина Михайла. Від попередніх шлюбів у артиста є син Олександр та дочка Світлана. Також співак мав сина Павла, який народився у шлюбі з Ларисою Созаєвою, але чотири роки тому 21-річний спадкоємець помер від раку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катя Павлік (Репяхова)🇺🇦 (@repyahovakate)

  • У квітні Віктор Павлік переніс тяжку операцію на серці. Артиста госпіталізували на 10 днів, два з них він перебував у реанімації після операції із заміни серцевого клапана.
  • 22 квітня співак Віктор Павлік у соцмережах показав рідкісне фото зі старшим сином Олександром та зворушливо привітав його з днем ​​народження. Сьогодні, 22 квітня, спадкоємець артиста відзначає 40-річний ювілей.
Джерело матеріала
loader
loader