Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки
Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки

Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки

Співачка Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки для цивільних "Резервіст", де зокрема навчилася стріляти з автомата. В Телеграм-каналі артистка пояснила, що хотіла знати, як поводитися у надзвичайній ситуації. 

- Мережею шириться відео, те що я пройшла курс військової підготовки "Резервіст". Ну а що тут дивного? Я громадянин України. Це мій вибір. Мій вибір Україна вже дуже давно. Це не новина. Свідомо розуміти, що відбувається, як допомогти людям і собі в надзвичайній ситуації, і ми живемо у війні. Я вирішила для себе, що я мушу знати все: це тактична медицина за протоколом, поводження зі зброєю, практика зі стрільби, використання радіозв'язку, інженерна підготовка та бойове злагодження, - заявила Кароль. 

Кароль пройшла вишкіл з бійцями легендарної Третьої штурмової бригади та тренерами. На відео співачка у військовій формі стріляє з автомата.

Згідно з інформацією на сайті "Резервіста", курс цивільної підготовки коштує 13775 грн. Він триває три тижні, заняття від 6 до 10 годин на день.

 

 

 



Джерело матеріала
loader