Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024
Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Збірна України у понеділок, 17 червня, розпочинає свої виступи на чемпіонаті Європи з футболу 2024 року, який стартував у Німеччині. Це вже четверта континентальна першість поспіль для "синьо-жовтих". Першим суперником команди Сергія Реброва є команда Румунії.

Зустріч приймає стадіон "Альянц Арена" у Мюнхені. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Румунія. Початок гри – о 16:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Крім того, ефір безкоштовно організовують регіональні канали "Суспільного", доступні у цифровому ефірному телебаченні T2.

ПРОГНОЗ НА УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Фаворитами зустрічі у Мюнхені вважаються наші футболісти. Ставки на перемогу українців приймаються з коефіцієнтом 2,00. Нічия оцінюється котируванням 3,40. А показники на успіх румунської збірної досягають рівня 4,00.

СУДДІ НА УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Обслуговуватиме поєдинок у полі бригада арбітрів зі Швеції, яку очолює Ґленн Нюберг. Допомагатимуть йому лайнсмени Махбод Беїджі та Андреас Седерквіст. Роль четвертого рефері виконає норвежець Еспен Ескос.

Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Також на грі працюватиме система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Роб Діперінк з Нідерландів.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Сергій Ребров, головний тренер збірної України:

– Останнім часом Румунія досягла успіху. У них є дуже хороші молоді гравці. Це та команда, яка розуміє, що має у своєму розпорядженні. У них дуже швидкі виконавці, які, по суті, вивели збірну на Євро-2024. Дуже важливо, що ми працюємо разом протягом року. Я бачу, що гравці набагато краще розуміють, що ми намагаємося від них отримати. Ми розуміємо один одного набагато краще, ніж на початку. Ми повинні поважати наших суперників і сконцентруватися на кожному матчі.

Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Едвард Йорданеску, головний тренер збірної Румунії:

– Після восьми років ми знову на Євро і це те, чого ми хотіли. Ми змогли зібрати чудову команду, команду, повну потенціалу. Ми хочемо залишитися в Німеччині якнайдовше, тому нам потрібно досягти результату. Ми дуже добре знаємо нашого суперника і маємо діяти відповідно. Гравці повинні викластися на повну та вшанувати цю можливість. Що ми зможемо зробити на полі, покаже час.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ НА УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко – Циганков, Шапаренко, Степаненко, Судаков, Мудрик – Довбик.

Румунія: Молдован – Бурке, Дрегушин, Рус, Банку – Маріус Марін, Резван Марін – Станчу, Ман, Дрегуш – Міхейле.

Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Цікаво, що для суперників це буде перша в історії офіційна зустріч між собою. До цього вони перетиналися лише у товариських матчах, здобувши по три перемоги (з урахуванням овертаймів та серій пенальті). Востаннє Румунія та Україна грали у 2016 році, коли наші виграли у гольовій перестрілці 4:3.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader