Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024
Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Україна – Румунія: всі подробиці матчу Євро-2024

Збірна України у понеділок, 17 червня, розпочинає свої виступи на чемпіонаті Європи з футболу 2024 року, який стартував у Німеччині. Це вже четверта континентальна першість поспіль для "синьо-жовтих". Першим суперником команди Сергія Реброва є команда Румунії.

Зустріч приймає стадіон "Альянц Арена" у Мюнхені. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Румунія. Початок гри – о 16:00 за київським часом.

ДЕ ДИВИТИСЯ УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Пряма трансляція матчу в Україні буде доступна на каналі "Megogo Футбол 1", який входить до пакету "Максимальний" відеосервісу MEGOGO. За годину до гри, а також після поєдинку заплановано традиційну аналітичну студію за участю журналістів та запрошених експертів.

Крім того, ефір безкоштовно організовують регіональні канали "Суспільного", доступні у цифровому ефірному телебаченні T2.

ПРОГНОЗ НА УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Фаворитами зустрічі у Мюнхені вважаються наші футболісти. Ставки на перемогу українців приймаються з коефіцієнтом 2,00. Нічия оцінюється котируванням 3,40. А показники на успіх румунської збірної досягають рівня 4,00.

СУДДІ НА УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Обслуговуватиме поєдинок у полі бригада арбітрів зі Швеції, яку очолює Ґленн Нюберг. Допомагатимуть йому лайнсмени Махбод Беїджі та Андреас Седерквіст. Роль четвертого рефері виконає норвежець Еспен Ескос.

Також на грі працюватиме система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої слідкуватиме Роб Діперінк з Нідерландів.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Сергій Ребров, головний тренер збірної України:

– Останнім часом Румунія досягла успіху. У них є дуже хороші молоді гравці. Це та команда, яка розуміє, що має у своєму розпорядженні. У них дуже швидкі виконавці, які, по суті, вивели збірну на Євро-2024. Дуже важливо, що ми працюємо разом протягом року. Я бачу, що гравці набагато краще розуміють, що ми намагаємося від них отримати. Ми розуміємо один одного набагато краще, ніж на початку. Ми повинні поважати наших суперників і сконцентруватися на кожному матчі.

Едвард Йорданеску, головний тренер збірної Румунії:

– Після восьми років ми знову на Євро і це те, чого ми хотіли. Ми змогли зібрати чудову команду, команду, повну потенціалу. Ми хочемо залишитися в Німеччині якнайдовше, тому нам потрібно досягти результату. Ми дуже добре знаємо нашого суперника і маємо діяти відповідно. Гравці повинні викластися на повну та вшанувати цю можливість. Що ми зможемо зробити на полі, покаже час.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ НА УКРАЇНА – РУМУНІЯ

Україна: Лунін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко – Циганков, Шапаренко, Степаненко, Судаков, Мудрик – Довбик.

Румунія: Молдован – Бурке, Дрегушин, Рус, Банку – Маріус Марін, Резван Марін – Станчу, Ман, Дрегуш – Міхейле.

ІСТОРІЯ ЗУСТРІЧЕЙ

Цікаво, що для суперників це буде перша в історії офіційна зустріч між собою. До цього вони перетиналися лише у товариських матчах, здобувши по три перемоги (з урахуванням овертаймів та серій пенальті). Востаннє Румунія та Україна грали у 2016 році, коли наші виграли у гольовій перестрілці 4:3.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны