Багато хто з ним спав: блогер "злив" розгульне життя чоловіка Алсу
Багато хто з ним спав: блогер "злив" розгульне життя чоловіка Алсу

Багато хто з ним спав: блогер "злив" розгульне життя чоловіка Алсу

Чоловік співачки Алсу Ян Абрамов, за чутками, розважався з різними дівчатами.

Російський блогер Артем Суворкін здав з потрохамичоловіка російської співачкиАлсу Яна Абрамова.

Як цитують його пропагандистські російські ЗМІ, Алсу набридло, що Ян Абрамов практично відкрито гуляв на всі боки. Блогер додав, що чоловік Алсу діяв практично відкрито і не соромився своїх пригод.

"Особисто знаю багатьох дівчат, з якими він спав і за якими нахабно залицявся", - розповів він.

Хто така Алсу

Алсу Абрамова - російська співачка, телеведуча, актриса. Відома мононімно як Алсу. За даними Вікіпедії, вона заслужена артистка РФ, народна артистка Республіки Татарстан, народна артистка Республіки Башкортостан. Артист ЮНЕСКО в ім'я миру, але продовжує мовчати про напад Росії на Україну.

Однією з фавориток Абрамова вважають Анастасію Решетову, яка як дві краплі води схожа на Алсу. Повідомляють, що Абрамов навіть возив Решетову до Японії, виконуючи давню мрію розлучниці.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше російська співачка Алсу, яка також як і багато зірок мовчить про війну в Україні,вперше засвітила на відео свого синаРафаеля, якого вона приховує від публіки майже 7 років.

Нагадаємо, раніше дочка Любові Успенськоїкардинально змінила свою зовнішність. Не обійшлося без втручання пластичних хірургів. Багато хто вважав, що вона хоче бути схожою на Алсу.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader