Кабмін знайшов для фортифікацій на Харківщині ще 238 млн
Кабмін знайшов для фортифікацій на Харківщині ще 238 млн

Кабмін знайшов для фортифікацій на Харківщині ще 238 млн


Раніше ці кошти було виділено з резервного фонду Миколаївській та Рівненській обласним військовим адміністраціям.


Кабінет міністрів переспрямував 238,3 млн гривень на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд у Харківській області. Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Telegram у вівторок, 18 червня.
 
Зокрема кошти обсягом 238 млн 28,5 тисяч гривень спрямовано Харківській обласній державній адміністрації на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання оборонних рубежів, улаштування системи невибухових загороджень.
 
Зазначається, що раніше ці кошти було виділено з резервного фонду державного бюджету Миколаївській та Рівненській обласним військовим адміністраціям.

Нагадаємо, 10 травня російські війська розпочали наступ на Харківщину, перейшовши український кордон одразу у двох напрямках. За тиждень окупантам вдалося захопити до десяти населених пунктів. Через це виникло багато питань, щодо будівництва фортифікацій у Харківській області.

Харківська ОВА відмовилася надавати інформацію щодо підприємств, які не виконали договірні зобов’язання перед адміністрацією щодо будівництва оборонних фортифікацій у регіоні.

Верховна Рада створила тимчасово слідчу комісію щодо облаштування фортифікацій та закупівлі дронів в Україні.



Теги за темою
Кабмін Харківська область
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader