Оля Полякова влучно поставила на місце хейтерів, які розкритикували її за підтримку ЛГБТ
Оля Полякова влучно поставила на місце хейтерів, які розкритикували її за підтримку ЛГБТ

Оля Полякова влучно поставила на місце хейтерів, які розкритикували її за підтримку ЛГБТ

Артистка наголосила, що в цивілізованій країні не місце гомофобам.

Українська співачка Оля Полякова підтримує ЛГБТ-спільноту та Марш рівності і публічно заявляє про свою позицію.

Утім, деякі користувачі вирішили розкритикувати через це виконавицю. Оля Полякова не стала це терпіти та поставила на місце хейтерів. У своєму Instagram артистка провела прямий ефір, який іронічно назвала "Садом і Гоморра". До слова, саме такий коментар найчастіше залишали критики під дописом артистки з підтримкою ЛГБТ-спільноти. Співачка відповіла на найпоширеніші докори користувачів.

"Я підтримую такі речі від душі. Я за те, щоб люди мали вільний власний вибір. Дорослі люди повинні вирішувати, яке віросповідання мати, за яку партію голосувати, з ким жити і що робити", - наголосила артистка.

На слова користувачів, що під час війни проводити Марші рівності не доречно, Оля Полякова зазначила, що це був не парад, а мирна акція на підтримку необхідних законів про цивільне партнерство, а також про проблему булінгу та дискримінації.

Не залишила без уваги Полякова і коментар одного з фоловерів про те, як би вона сама відреагувала на рішення її дітей вступити в одностатеві стосунки

"Скажу: "Доцю, будь щаслива, з ким ти обрала, бо я не можу тобі сказати, з ким тобі жити, якщо тобі подобаються жінки". Що я можу відмовитися від своєї дитини? Мої діти зроблять вибір, і я його прийму, бо я поважаю вибір кожної людини", - зазначила співачка.

Оля Полякова також пригадала історію, коли її молодша донька деякий час уявляла себе хлопцем. Тоді артистка теж із розумінням поставилася до цього.

"Моя Аліса в 9 років заявила, що вона хлопчик і її звати Валєра. Що я повела дитину до психлікарні? Ні! Я сказала: "Добре, якщо ти хочеш бути хлопцем, що тобі для цього треба?". Вона сказала, купити їй чоловічі плавки, тато їх купив. Дитина два роки проплавала в них, потім знову почала ходити у сукнях. Чого вона так зробила? Тому що її ніхто не лякав. Валєра кудись подівся, тому що мама нормально прийняла. Дитина в такому віці починає усвідомлювати, хто вона, коли цей процес минає, вона визначається. Головне її не чіпати", - пригадала зірка.

За словами Полякової, представники ЛГБТ-спільноти були завжди. До того ж сьогодні чимало з них на фронті захищають Україну. Артистка підкреслила, що рівність прав для всіх людей - це цивілізований вибір країни.

"Будьте толерантні і поважайте вибір кожного. Не так страшно демонструвати свій вибір, страшно, коли демонструють силу, яка може відібрати, розтрощити та знищити. Тому люди, любіть, поважайте одне одного. Партнерство - це підтримка, любов, повага", - підсумувала знаменитість.

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader