"Показують дива": полковник оцінив успішний наступ ЗСУ на Сході
"Показують дива": полковник оцінив успішний наступ ЗСУ на Сході

"Показують дива": полковник оцінив успішний наступ ЗСУ на Сході

Військовий експерт зазначає, що росіяни бояться виходити на позиції там, де тримають оборону бійці бригади "Азов".

Сили оборони України змогли просунутись на 2 кілометри по фронту та на 1 кілометр вглибину позицій російських військ в Серебрянському лісництві. Успіхи українських військових оцінив у коментарі 24 каналу військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан.

За його словами, успіх бригад "Азов" та "Буревій" є оптимальним варіантом для захоплення ворожих позицій та подальшого витискання ворога.

"Азовці в районі лісництва показують дива", – додав Світан.

Він додав, що представники бригади "Азов" - це досвідчена та навчені штурмовики, які виконують поставлені завдання і мають достатню кількість боєприпасів та техніки.

"Росіяни це розуміють і бояться виходити на позиції там, де починають працювати азовці", - резюмував він.

Хто такий Роман Світан

Світан Роман (4 січня 1964, м. Макіївка Донецької області) – український військовий льотчик-інструктор, полковник запасу, який пройшов через полон у 2014 році, працював радником керівника Донецької ОДА Сергія Тарути. Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну 24 лютого 2022 року став одним із провідних військових експертів на українських телеканалах та інших медіа, пише Вікіпедія.

Бої в Серебрянському лісі - наступ ЗСУ на Сході

Нагадаємо, як раніше повідомлявГлавред, Сили оборони успішно просуваються в Серебрянському лісі на Луганщині, що є неприємною новиною для Кремля з політичної точки зору, зазначив полковник ЗСУ та військовий експерт Петро Черник.

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин відмовився коментуватиуспіхи українських військовиху Серебрянському лісі, закликаючи до тиші під час проведення операції.

Командувач Нацгвардії, бригадний генерал Олександр Півненко повідомив, що 23 квітня українські військові, зіткнувшись з мінімальним опором, відбили частину територій у Серебрянському лісі і повернули їх під контроль України.

Інші новини:

Джерело матеріала
loader