В Україні з'явився преміальний китайський кросовер із запасом ходу понад 1300 км
В Україні з'явився преміальний китайський кросовер із запасом ходу понад 1300 км

В Україні з'явився преміальний китайський кросовер із запасом ходу понад 1300 км

Новий Li Auto L7 сягає понад 5 метрів у довжину, проте має лише два ряди сидінь. Китайський кросовер оснащений 449-сильною гібридною установкою і стартує до сотні за 5,3 с.

В Україні з’явилися електрифіковані китайські кросовери Li Auto L7. Одне таке авто сфотографували в Києві, а його світлини опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Авто оснащене 449-сильною гібридною установкою
Фото: Topcars UA

Новий Li Auto L7 – молодший брат моделі L9, хоча маленьким його не назвеш, адже довжина кросовера перевищує 5 метрів. Як і всі моделі китайського бренду, він вирізняється обтічним дизайном, а його фари й ліхтарі з’єднано діодними смужками.

Цікаво, що велика модель має лише два ряди сидінь. Як передні, так і задні крісла оснащені електроприводом, вентиляцією та масажем. У оздобленні використана шкіра Nappa.

На передній панелі встановлено три екрани
Фото: CarNewsChina

Крім того, в салоні установили одразу чотири дисплеї, три з яких – на передній панелі. Також є панорамний дах, тризонний клімат-контроль та потужна акустика з 11 динаміками. Серед опцій є пневмопвідвіска.

Важливо В Україні з'явився розкішний японський кросовер для великої сім'ї (фото)

Китайський кросовер комплектують повнопривідною гібридною установкою з 1,5-літровою турбочетвіркою та парою електромоторів. Сумарна її віддача становить 449 к. с., а розгін до 100 км/год займає 5,3 с.

Задні сидіння оснащені електроприводом та масажем
Фото: CarNewsChina

Велика батарея на 42,8 кВт∙год дозволяє проїхати 175 км в електричному режимі, а загальний запас ходу на бензині та електротязі складає 1315 км. Ціна Li Auto L7 в Україні становить 55-65 тис. доларів.

До речі, недавно в Харкові сфотографували найшвидший і найдорожчий кросовер Porsche.

Також Фокус розповідав, що в Україну приїхав новий Audi Q7 2024.

Джерело матеріала
loader