Ідеї для сніданку, що допоможуть боротись із діабетом
Ідеї для сніданку, що допоможуть боротись із діабетом

Ідеї для сніданку, що допоможуть боротись із діабетом

Якщо ви прагнете збалансувати рівень цукру в крові та покращити своє самопочуття, вам слід розпочати з правильного сніданку. Сніданок для людей з діабетом повинен бути добре збалансованим і містити комбінацію білків, складних вуглеводів та здорових жирів, що допомагають контролювати рівень цукру в крові протягом дня.

Що саме приготувати на сніданок, щоб отримати максимальну користь від їжі не збільшуючи при цьому рівень цукру у крові? Про це розповіли в Eat This, Not That!

Персикове парфе

Парфе - це текстурний десерт, що складається з шарів йогурту, фруктів і граноли або горіхів. Зверніть увагу, ви можете взяти свіжі фрукти або консервовані, проте вони не мають містити цукор у складі.

Мафіни з пеканом

Ці кекси з корицею та мускатним горіхом не тільки чудово смакують, а й створюють неповторну атмосферу на кухні завдяки своєму запаху. Щоб їх приготувати потрібно лише 2 столові ложки вершкового масла та здорової олії каноли.

Смузі з мигдалем і вишнею

Для приготування смузі, інгредієнти до нього слід попередньо заморозити у холодильнику. Подрібніть компоненти у блендері, додайте трохи рідини і змішайте до однорідності.

Яєчні кекси зі шпинатом і фетою

Жовток забезпечує майже половину білка, що міститься в яйці. У цьому рецепті кожна порція з двох яєчних кексів містить одне ціле яйце, що дозволяє використовувати всі корисні властивості цього продукту. Що приготувати такий сніданок, попередньо розігрійте духовку до 180°C, підготуйте форму для кексів, змажте форму за допомогою кулінарного спрею та покладіть до форми начинку. У великій мисці збийте яйця з молоком, додайте шпинат, сир фета та сіль і перець на свій смак. Готувати мафіни треба впродовж 25 хвилин.

РанішеOBOZ.UA розповів, як запобігти розвитку діабету.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

disclaimer_icon

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Джерело матеріала
loader
loader