Ось чому насправді не варто позичати ліки: про це потрібно знати усім
Ось чому насправді не варто позичати ліки: про це потрібно знати усім

Ось чому насправді не варто позичати ліки: про це потрібно знати усім

Наші предки вважали, що ліки необхідно людям просто віддавати, а не просити потім їх повернути. Чому так, дізнавайтеся на сайті LifeStyle 24.

Чому заборонено позичати ліки

У народі стверджують, що ліки варто віддавати людям та не вимагати нічого у замін. Якщо вірити повір'ям, то так родина їх більше ніколи не потребуватиме, тобто завжди буде здоровою. Однак не слід давати ліки у неділю та у будь-який день після того, як зійде сонце. У такому разі станеться все навпаки: невдовзі хтось у сім'ї буде погано себе почувати.

До речі, ліки краще не зберігати на ліжку. Так до людини, яка на ньому спить, скоро прийде хвороба. Таблетки потрібно ховати якомога далі від незнайомих людей, інакше будете довго мати проблеми зі здоров'ям.

Народні прикмети про ліки Чому не можна позичати ліки / Фото Canva

Які ще речі не можна позичати та чому

  • Вважається, що сіль вбирає у себе енергетику дому. Тому якщо її позичити, можна накликати на людину свої проблеми.
  • Те саме стосується одягу, посуди й столових наборів. Так до того ж ви зашкодите й своїй родині, адже відлякаєте щастя та удачу.
  • Хліб також не варто нікому давати у борг, інакше сім'я буде голодувати та жити у скруті. Ще не можна позичати віник, оскільки вважається, що він оберігає будинок від зла та негативної енергетики.
Теги за темою
Стиль життя
Джерело матеріала
loader
loader