Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією
Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

Особливість приготування зеленого борщу в тому, що щавель має в собі кислоту. Вона, в свою чергу, може перешкоджати відварюванню решти компонентів. Якщо ви додасте зелень у неправильний момент, скільки б не варили борщ, картопля буде сирою.

Ідея приготування найсмачнішого борщу зі щавлем опублікована на сторінці фудблогерки Емілії Євтушенко (emiliya.yevtushenko) в Instagram. Блогерка зауважує, що щавель потрібно додавати в той момент, коли картопля і м'ясо будуть повністю готовими.

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

Інгредієнти:

  • м'ясо – 300 г
  • картопля – 4-5 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • щавель – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • сіль, перець, лаврове листя

Спосіб приготування:

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

1. Промити і порізати м'ясо.

2. Варити майже до готовності.

3. Посолити воду, додати порізану картоплю.

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

4. Цибулю нарізати маленьким кубиком, моркву натерти.

5. Підсмажити овочі на сковорідці з олією.

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

7. Щавель промити і дрібно нарізати.

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

8. Додати до майже готової картоплі.

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

9. Покласти засмажку.

10. Додати 2 лаврові листи, відрегулювати смак по солі.

Коли правильно додати щавель у борщ, щоб інгредієнти не були сирими: ділимось ідеальною технологією

11. Додати зелень, прокип'ятити 2 хвилини.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пісний борщ з консервованою квасолею
  • Борщ зелений
  • Борщ із болгарським перцем
Джерело матеріала
loader
loader