Що можна провозити до Польщі автобусом з України: правила 2024 року
Що можна провозити до Польщі автобусом з України: правила 2024 року

Що можна провозити до Польщі автобусом з України: правила 2024 року

Виїзд з України супроводжується підготовкою валізи, чи сумки. Важливо знати, що не можна провозити до Польщі автобусом, аби не попасти у халепу на кордоні.

Виїзд за кордон зазвичай викликає легке хвилювання, адже ні для кого не секрет, що правила проходження контролю досить строгі і якщо провезти із собою зайві заборонені речі, це може закінчитися погано.

Міністерство спорту та туризму Польщі на сайті розмістило туристичний путівник, у якому вказано, що не можна ввозити до Польщі 2024 року, зокрема і з України.

Що можна брати із собою до Польщі із продуктів

Яку їжу не можна провозити через кордон

Які ліки можна брати до Польщі

Через кордон можна провозити ліки для особистого користування у розмірі до 5 мінімальних упаковок кожного препарату. Але усі ліки мають бути чітко ідентифіковані. Це стосується і антибіотиків.

А ось ввезення наркотичних, психотропних та аналогічних препаратів до Польщі суворо заборонено. Виняток існує лише для ліків, необхідних для продовження лікування на території Республіки Польща. Але для цього потрібно отримати окремий дозвіл від Головного фармацевтичного інспектора.

Що таке Міністерство спорту та туризму Польщі?

Міністерство спорту та туризму Польщі - створено 23 серпня 2005 рішенням Ради Міністрів за тодішнього прем'єр-міністра Марека Бєлки. Перейменовано 23 липня 2007, коли туризм був включений у список повноважень міністерства. Займається наглядом спортивних клубів, питаннями, пов'язаними зі спортом та туризмом, пише Вікіпедія.

Читайте також про виїзд за кордон:

Джерело матеріала
loader
loader