«Сумлінні платники податків – 2023»: Асоціація платників податків України оголосила рейтинг
«Сумлінні платники податків – 2023»: Асоціація платників податків України оголосила рейтинг

«Сумлінні платники податків – 2023»: Асоціація платників податків України оголосила рейтинг

Про це йдеться на сайті Асоціації платників податків України.

Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започаткували ще у 2011 році з метою створення сприятливих умов розвитку підприємництва, посилення авторитету платників податків та максимального залучення українського бізнесу до сумлінної сплати податків.

Цьогоріч серед платників податків Києва Регіональна Рейтингова Комісія обрала кращих з найкращих, і п’ять переможців отримали високе почесне звання «Сумлінний платник податків – 2023». Це АТ «ФАРМАК», ПрАТ «КИЇВСТАР», ПрАТ «НВО «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД АВТОМАТИКИ», ДП «НАУКОВИЙ ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МОЗ УКРАЇНИ» і ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна».

На урочистому заході нагородження головував Віцепрезидент ВГО АППУ, Голови Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павло Погиба. Серед поважних гостей – Надзвичайний і Повноважний Посол і Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, Заступник начальника ГУ ДПС у Києві Сергій Кондратюк і заступник начальника Центрального Міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Олена Антіпова.

«Сплачувати податки в повному обсязі та вести прозорий бізнес – це елементарне й невід’ємне правило життя для громадянина будь-якої цивілізованої країни. Впевнений, що завдяки Рейтингу, ми підвищуємо авторитет сумлінних платників податків у бізнесі, суспільстві та державі. Шановні переможці – Ви ті, хто працює у прозорому чесному форматі – Ви найкращі з кращих – Ви взірці для представників усієї бізнес — спільноти!», — наголосив Павло Погиба.

Також Politeka писала про те, що Зеленін розповів про те, як перемогти в інформаційній війні.

Джерело матеріала
loader
loader