Асоціація платників податків України назвала найсумлінніших платників
Асоціація платників податків України назвала найсумлінніших платників

Асоціація платників податків України назвала найсумлінніших платників

Про це йдеться на сайті Асоціації платників податків України.

Цьогорічними переможцями стали АТ «ФАРМАК», ПрАТ «КИЇВСТАР», ПрАТ «НВО «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД АВТОМАТИКИ», ДП «НАУКОВИЙ ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МОЗ УКРАЇНИ» і ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна».

Нагородження їх званням «Сумлінний платник податків – 2023» проводилося під головуванням Віцепрезидента ВГО АППУ, Голови Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павла Погиби. Також були присутні поважні гості – це Надзвичайний і Повноважний Посол і Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, Заступник начальника ГУ ДПС у Києві Сергій Кондратюк і заступник начальника Центрального Міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Олена Антіпова.

«Держава повинна залишатися фінансово захищеною та стабільною, а отже податки мають сплачуватись справно й в повному обсязі. Податкова служба завжди готова до партнерства», - підкреслив Сергій Кондратюк.

Щорічний Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків – 2023» проводиться в Україні з 2011 року. Його завдання – підняти статус сумлінних платників податків, заохочення до сплати податків, а також створення справедливих умов для розвитку бізнесу.

Також Politeka писала про те, що Мусієнко розповів, навіщо путін озброює Північну Корею.

Джерело матеріала
loader