Справжній делікатес: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ситної м'ясної закуски у соусі
Справжній делікатес: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ситної м'ясної закуски у соусі

Справжній делікатес: "Мастер Шеф" Литвинова дала рецепт ситної м'ясної закуски у соусі

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як зробити смачну м'ясну страву з томатним соусом та дуже насиченим смаком.

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка – 1 шт.
  • Гірчиця - 1 ст. (20 г)
  • Бекон – 250 г
  • Олія вершкове – 30 г
  • Томатний соус – 30 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль - 1/2 ч. л.

Приготування:

Спочатку очистіть свинячу вирізку від плівок, залишивши трохи жиру. Зробіть чотири надрізи вздовж філе, як показано на відео.

"Мастер Шеф" Литвинова додає, змішайте м'яке вершкове масло (кімнатної температури) з гірчицею, томатним соусом, подрібненим часником, сіллю та перцем. Ретельно змастіть цією сумішшю всю вирізку, включаючи надрізи.

На лист, застелений фольгою і пергаментним папером, розкладіть смужки бекону впоперек філе, додає "Мастер Шеф" Литвинова. Викладіть зверху вирізку і щільно загорніть її в пергамент та фольгу.

Залишіть м'ясо на півтори години, щоб воно добре промаринувалося, розповідає "Мастер Шеф" Литвинова.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте вирізку протягом 25 хвилин.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader