Нардеп від "Голосу" Роман Лозинський одружився
Нардеп від "Голосу" Роман Лозинський одружився

Нардеп від "Голосу" Роман Лозинський одружився

На Львівщині одружилися народний депутат від партії "Голос" Роман Лозинський та його кохана – викладач Українського Католицького університету Світлана Кисильова. Радісною подією поділилася у своєму Інстаграмі подруга наречена, якою виявилася ексміністр освіти Ганна Новосад.

- Моя улюблена, красива та щаслива Світлана Кисильова. Люблю тебе, – зворушливо підписала знімок Новосад.

Судячи зі знімків, весілля нардепа відбулося у Золочівському замку у Львівській області. Самі молодята нічого в соцмережах не писали, але відомо, що в січні пара оголосила про заручини.

Депутату Роману Лозинському – 30 років. У жовтні 2021 року він добровільно вступив до лав ЗСУ та проходив службу на херсонському напрямку фронту у складі у 73 морському центрі СЗГ. Пізніше отримав нагороду Головнокомандувача Збройних Сил України "Золотий Хрест". 29 вересня 2023 року народний депутат Лозінський повернувся до роботи в парламенті після 15 місяців служби у ЗСУ.

Фото: instagram.com/stories/hvylka

  • 30 квітня народний депутат від "Слуги народу" Ірина Аллахвердієва підтвердила, що вийшла заміж за свого земляка – підприємця та депутата Миколаївської обласної ради Юрія Кормишкіна. Вона поділилася постом свого чоловіка, який опублікував спільні фото та звернення до коханої з нагоди річниці шлюбу.
  • 24 квітня депутат від "Слуги народу" Марія Мезенцева вийшла заміж за 33-річного військового, командира підрозділу "Ахіллес" та депутата Київської міськради Юрія Федоренка. Нардеп обіймає посаду голови підкомітету з питань зближення законодавства України із законодавством ЄС та голови постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи.
Теги за темою
депутат
Джерело матеріала
loader
loader