Футбольна головоломка для уважних: знайдіть дивний м’яч на картинці
Футбольна головоломка для уважних: знайдіть дивний м’яч на картинці

Футбольна головоломка для уважних: знайдіть дивний м’яч на картинці

Лише найкмітливіші можуть розгадувати складні головоломки за лічені секунди. Регулярні мозкові тренування покращують роботу префронтальної кори головного мозку, що відповідає в тому числі й за когнітивні навички.

Спробуйте перевірити свою уважність за допомогою цікавої головоломки. Уважно подивіться на зображення та знайдіть зайвий м’яч.

Головоломки – ідеальний спосіб провести дозвілля з користю. Ці завдання сподобаються дорослим і дітям. Вчені використовують головоломки, щоб дослідити, як мозок сприймає та інтерпретує інформацію.

Лише люди з високим рівнем IQ можуть швидко вирішити завдання. Звісно, це не спосіб визначити рівень розумових здібностей, тому для більш детального аналізу краще пройти спеціальний тест.

На перший погляд усі футбольні м’ячі здаються ідентичними. Однак серед них заховався один дивний м’яч. Чи зможете ви помітити його за 10 секунд?

Простота головоломки доволі оманлива. Спочатку м’ячі здаються однаковими, що ускладнює виявлення аномалії. Однак ті, хто мають гостру спостережливість та швидке мислення, можуть знайти об’єкт за лічені секунди.

Чи вдалося вам розгадати головоломку?

Правильна відповідь – нижче.

Якщо вам сподобалася ця головоломка, OBOZ.UA пропонує випробувати мозок і наступними завданнями:

  • розв’яжіть непросту математичну головоломкулише за 15 секунд;
  • або пошукайте собак на цікавій літній головоломці;
  • чи випробуйте себе оптичною ілюзією, яка розкаже про ваш головний страх.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader