Відключення електроенергії в Україні: коли не буде світла 25 червня
Відключення електроенергії в Україні: коли не буде світла 25 червня

Відключення електроенергії в Україні: коли не буде світла 25 червня

В "Укренерго" попередили, в які години обсяг обмежень буде більшим. Для одного з регіонів оновили графіки відключень світла.

25 червня в Україні діятимуть графіки відключень світла. Деталями ввечері 24 червня поділилась пресслужба НЕК "Укренерго".

25 червня обленерго застосовуватимуть графіки погодинних відключень світла з 00:00 до 24:00. В "Укренерго" попередили, що з 02:00 до 05:00 та з 12:00 до 23:00 обсяг обмежень буде більшим.

"Причина — зниження можливостей електростанцій виробляти електроенергію через наслідки атак. Живлення об’єктів критичної інфраструктури не обмежується", — зауважили у компанії.

Графік відключень електроенергії у Києві можна перевірити на сайті YASNO.

Для Дніпропетровської області оновили графіки

З 19:00 для Дніпропетровської області запрацюють нові графіки відключень світла. У ДТЕК пояснили, що вони дозволять "проходити піки навантажень більш прогнозовано".

Звіритись з оновленим графіком можна на сайті. У ньому можна побачити три зони. У темно-сірій зоні світла точно не буде, у світло-сірій зоні можливі відключення, у білій зоні електроенергію гарантовано не відключатимуть.

Нагадаємо, голова парламентського підкомітету з питань енергозбереження Сергій Нагорняк розповів, від яких факторів залежатимуть відключення світла взимку.

Вночі на 23 червня у передмісті Києва пролунав вибух і загорілася багатоповерхівка. З’ясувалось, що в одній з квартир вибухнула літієва батарея з інвектором.

Теги за темою
електроенергія Дніпропетровська область
Джерело матеріала
loader
loader