На всі знаки чекає нелегке переродження: гороскоп Таро на тиждень
На всі знаки чекає нелегке переродження: гороскоп Таро на тиждень

На всі знаки чекає нелегке переродження: гороскоп Таро на тиждень

Щоразу, коли ви шукаєте відповіді на якісь свої складні запитання, завжди корисно звернутися за порадою до Таро. Навіть якщо ви не отримаєте чіткого передбачення, ви можете використати трактування карти. як підказку.

Так тарологи уже склали гороскоп на основі карти тижня для всіх знаків зодіаку. Вони також обрали одну спільну карту, яка визначить енергію найближчих семи днів. Читайте далі, щоби дізнатись свій гороскоп Таро.

Карта тижня: Смерть

Цього тижня ми всі відпускаємо щось із свого минулого, щоб звільнити місце для нових можливостей. Цей природний цикл життя символізується картою Смерті, яка означає трансформацію, що відбувається, коли ви завершуєте щось одне і починаєте інше. Зараз ми всі готові, наче Фенікс, відродитись з попелу минулих помилок. Щоб цього домогтися, просто потрібно відпустити те, що вас стримує. Будь то ситуація, стосунки або зайва звичка.

Овен: Трійка Мечів

Трійка Мечів ніколи не була веселою картою, вона символізує необхідні і неминучі почуття смутку та горя. Але, незалежно від того, чи намагаєтеся ви розібратися в зраді чи маєте справу з душевними стражданнями, ця карта спонукає вас йти вперед. Прийміть свої почуття такими, якими вони є. Намагайтеся не впадати в емоційне заціпеніння, прагнучи залишатися сильними. Залишаючись у контакті зі своїми емоціями, ви зможете вийти з цієї ситуації з більшою стійкістю та отримати доступ до ще глибшого джерела кохання.

Телець: П’ятірка Мечів

Цей тиждень може стати для вас дуже насиченим. Успіх може прийти якраз вчасно у момент нового розчарування. Пам’ятайте, що у пікові моменти хвилювання можуть виявитися приховані супротивники. П’ятірка Мечів – карта конфлікту і напруги, що часто з'являється після важкої ситуації. Коли ви процвітаєте, інші можуть відчути бажання підірвати ваш успіх. Використання їхнього негативу для збереження своєї позиції зрештою матиме для вас негативні наслідки. Натомість вам слід піднятися над цим і зберегти нейтралітет.

Близнюки: Сімка Мечів

Що б ви не робили цього тижня, довіряйте своїй інтуїції. Якщо вам щось не подобається, не ігноруйте це. Сімка Мечів вказує на те, що хтось може приховувати від вас інформацію, або може означати, що ви готові брехати, щоб захистити власні секрети. Якщо вас обманюють або ви самі обдумуєте обман, ця карта радить вам виявляти обережність. Ваші дії матимуть довгострокові наслідки, тож будьте готові взяти на себе відповідальність, коли вона настане.

Рак: Лицар Мечів

Коли справа доходить до бою на мечах, лицар повинен мати швидку реакцію і сміливість для завдання удару, якщо хоче вижити в наступному раунді. Цього тижня ви задієте інстинкти бійця, оскільки Лицар Меч — це карта дії, амбіцій та рішучості, особливо коли справа стосується ваших думок, планів та пріоритетів. Лицар Мечів — це той, хто одразу перейде до справи, не жертвуючи істиною. Цього тижня вам слід усвідомити свою здатність постояти за себе та інших, коли цього вимагає ситуація.

Лев: Паж Пентаклів

Паж Пентаклів символізує хвилювання від початку чогось нового – стосунків чи справи. Якщо ви думали про новий бізнес, але ще не зробили жодних кроків, зараз саме час діяти. Цього тижня вам пропонується продемонструвати свої творчі здібності та здібності до вирішення проблем, особливо перед тими, хто вірить у ваш потенціал. Зосередьтеся та працюйте старанно, і ви зможете втілити свої мрії у реальність. Прямо зараз у вас є сила виявити свої бажання швидше та ефективніше.

Діва: Двійка Кубків

Акт розділення напою з кимось може породити глибоку близькість та емоційний зв'язок. Таким є дух карти Двійка Кубків, яка пов'язана з любов'ю, гармонією та балансом двох людей, які поєднуються метою щедрості. Навіть якщо ви працюєте з кимось, з ким не згодні або соромитеся зблизитись з цією людиною, це нагадування про те, що ніколи не слід упускати з уваги красу союзу двох контрастних речей. Метафорично це означає, що цього тижня ваше спілкування з іншими людьми наповнить вашу чашу.

Терези: Король Пентаклів

Нарешті, всі незліченні години, витрачені вами на досягнення своєї мети, починають приносити плоди. Проте багатство – це не лише гроші. Воно існує у багатьох формах, тому, перш ніж надавати занадто велике значення своїм фінансовим активам, знайдіть час і усвідомте різні типи достатку у вашому житті. На щастя, ви також досягли значного прогресу, що відкриває нові можливості для кар'єрного зростання. Зосередьтеся на збільшенні свого доходу та накопиченні багатства, тому що вкладене зараз повертається до вас у десятикратному розмірі.

Скорпіон: Четвірка Мечів

Четвірка Меч — це спокій, який приходить після чогось важкого. Тепер, коли ви пережили свої випробування і, ймовірно, здобули перемогу над своїми ворогами, Четвірка Мечів хоче, щоб ви зробили перерву і розслабилися. Ви заслуговуєте хвилини перепочинку, перш ніж закатати рукави і почати все спочатку. Якщо ви постійно в дорозі і кінця цьому не видно, ви на шляху до виснаження та вигоряння. Нехай це буде вашим нагадуванням про те, що навіть найуспішніші люди розуміють, як важливо прислухатися до свого розуму, тіла і душі, коли вони досягли своєї межі.

Стрілець: Королева Мечів

Королева Мечів уособлює гостре сприйняття та інтуїцію, особливо щодо невисловлених істин. Вона втілює інтелектуальну зрілість, що дозволяє їй ігнорувати емоційний шум та думки інших людей. І на цьому тижні вам слід втілити значення цієї карти через впевненість та прямоту у спілкуванні. На цьому тижні вам, можливо, доведеться зробити мудрий вибір, і ця карта спонукає вас покладатися на логіку та критичне мислення. У вас є багатий запас досвіду та мудрості, тому говоріть твердо і впевнено, а не демонструйте сумнів

Козоріг: Місяць

Цього тижня ваші найглибші страхи та потаємні мотиви вийдуть на поверхню. Як би ви не намагалися придушити ці емоції та ігнорувати свої почуття, що згасають, вони повернуться тільки з подвоєною силою. Місяць – знак того, що ваші підсвідомі думки та емоції просочуються у вашу реальність, сильно впливаючи на ваші рішення та справи. Але пам’ятайте про свою вроджену амбітність та цілеспрямованість. Цього тижня вам слід перетворити свої страхи на мотивуючу силу.

Водолій: Світ

Ви розпочали нову довгу та неспокійну подорож. Карта Світ є нагадуванням про те, чому ви пережили важкі моменти в минулому , і як подолали всі труднощі. Ви пройшли через безліч злетів і падінь, і, мабуть, кілька разів вам хотілося здатися. Світ символізує прогрес на шляху до великого досягнення, висвітлюючи уроки, винесені і з ваших невдач, і з успіхів. Зараз ви готові отримати нагороду за все пережите.

Риби: Королева Жезлів

Цього тижня ваша чарівність і харизма будуть сяяти. Королева Жезлов символізує вашу пристрасть, ентузіазм та креативність, роблячи вас чарівною особою, яка знає, як зачаровувати людей. Існує велика ймовірність, що ви опинитеся у центрі уваги там, де з'явиться публіка. Це буде ідеальний момент для спілкування з іншими людьми, встановлення нових стосунків та залучення натовпу шанувальників, які будуть наслідувати ваш приклад і продовжувати вашу справу. Не бійтеся прийняти це!

Раніше OBOZ.UA розповідав, які дев’ять днів у липні стануть особливими для всіх знаків зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader