Бій за останню путівку в 1/8 фіналу Євро-2024: онлайн-трансляція матчу Чехія – Туреччина
Бій за останню путівку в 1/8 фіналу Євро-2024: онлайн-трансляція матчу Чехія – Туреччина

Бій за останню путівку в 1/8 фіналу Євро-2024: онлайн-трансляція матчу Чехія – Туреччина

У середу, 26 червня, підійде до завершення групова стадія на чемпіонаті Європи-2024. В останній битві дня між собою зійдуться збірні Чехії та Туреччини, пише 24 Канал.

Чехи на межі вильоту

Команда Івана Гашека вважалась другим фаворитом у групі F. Проте в обох перших матчах Чехія не вразила і скоріше билась та боролась, ніж грала у футбол.

Збірна була близькою до нічиєї з Португалією, але зрештою впустила один бал в овертаймі. А грузинам Чехія взагалі могла програти, якби не фарт у компенсований час. Втім у чехів залишається шанс на прохід у плей-оф.

Для цього підопічним Гашека треба неодмінно перемагати запальну Туреччину. Команда Монтелли у красивом стилі переграла Грузію (3:1), проте нічого не змогла зробити проти грізної Португалії.

Турки вже де-факто у плей-оф, хіба що можуть туди не потрапити в разі поразки та перемоги Грузії у паралельній грі. Нічия ж виведе Туреччину на Австрію, що буде доволі непоганим варіантом в 1/8 фіналу.

У кожній із команд є відчутні втрати перед вирішальною грою. Чехія не зможе розраховувати на свого головного бомбардира Патріка Шика, тоді як турки втратили кіпера Гюнока та опорника Кокчу.

Орієнтовні склади:

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч Чехія – Туреччина користувачі інтернету зможуть на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом. За півтори години до гри транслятор розпочне передматчеву студію з експертами.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Чехія – Туреччина. Тут також будуть опубліковані всі голи зустрічі, а також повний відеоогляд гри після закінчення.

Джерело матеріала
loader
loader