Нардеп Тищенко не зміг пояснити, чому розбив телефон під час обшуку. Відео
Нардеп Тищенко не зміг пояснити, чому розбив телефон під час обшуку. Відео

Нардеп Тищенко не зміг пояснити, чому розбив телефон під час обшуку. Відео

Народний депутат Микола Тищенко не зміг відповісти на запитання журналістів, чому розбив свій телефон під час слідчих дій. При цьому він почав відповідати запитанням на запитання.

Більше того, питання про розбитий телефон народний обранець перевів у тему висадки каштанів у Києві. Про це Тищенко заявив під час засідання у Печерському районному суді Києва, повідомляє кореспондент OBOZ.UA.

Вранці у мережі з'явилося відео, на якому Тищенко намагається розбити свій телефон під час обшуку. Ймовірно, у такий спосіб нарді намагався завадити правоохоронним органам отримати інформацію з його гаджета.

У суді журналісти вирішили дізнатися справжні причини такої поведінки нардепа, проте не зміг нічого пояснити. Крім того, Тищенко почав ставити представникам ЗМІ питання про висадку каштанів.

"А що тут пов'язано з корінним киянином? А скажіть, будь ласка, у якому році посадили перші каштани у Києві?", – видав нардеп.

Водночас Тищенко не відповів, звідки у нього ящики з готівкою. Зазначимо, що після обшуків Державне бюро розслідувань опублікували пакети та ящики з доларами та євро, які знайшли у нардепа.

Нагадаємо, до народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка 25 червня прийшли детективи Державного бюро розслідувань та представники Офісу генерального прокурора. Йому повідомлено про підозру у незаконному позбавленні волі ексвійськового у Дніпрі, у будинку депутата провели обшуки.

Раніше повідомлялося, що під час слідчої дії Тищенко у присутності слідчої групи розбив свій телефон, щоб не віддавати його детективам як речовий доказ.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader