«Період Марса починається»: астрологиня розповіла про бойові дії у липні
«Період Марса починається»: астрологиня розповіла про бойові дії у липні

«Період Марса починається»: астрологиня розповіла про бойові дії у липні

Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Період Марса починається з 2 по 19 липня. Марс якраз відповідає за силу волі, за війну, за зброю, за наших воїнів, ЗСУ. Це період нашої величезної сили. Це 2-19 липня. Зараз скажу, що тут буде відбуватися, які події.

Дійсно середина літа дуже потужна. Можу підтвердити, так, що це переломний момент, і дуже сильний, дуже потужні будуть ці місяці.

З 2 по 9 липня – це період нашої, ну, можна так сказати, максимальної сили, там ще серпень теж буде такий достатньо сильний, до 15 серпня. Тут у чому буде сила? Якраз виходить по гороскопу України, що прийде вже вся ота обіцяна зброя, тут очікується у цей період величезна допомога і підтримка від іноземних держав, від іноземних партнерів.

Тут і зовнішнє, і те, що зброя дійде, але що вимагається від нас ще, від наших хлопців? Оскільки Марс – це все-таки знову якесь зміцнення нашої армії, сили духу наших воїнів завдяки підкріпленню, завдяки мобілізації, тут хочеться нагадати, що зараз не час розслаблятися, ховатися за спинами тих хлопців, тих справжніх воїнів, які захищають нашу країну від ворога вже два роки. Їхні фізичні, психологічні ресурси не безмежні, тому армія зараз потребує підкріплення, щоб зробити оцей потужний ривок, поки є сприятливі можливості.

Також Politeka писала про те, що Сейраш розповіла, чи буде Угорщина псувати Україні життя під час свого головування у Раді ЄС.

Джерело матеріала
loader