Дженніфер Лопес зніметься в новому серіалі Netflix
Дженніфер Лопес зніметься в новому серіалі Netflix

Дженніфер Лопес зніметься в новому серіалі Netflix

Йдеться про адаптацію роману Емілі Генрі "Щасливе місце". Лопес не тільки зіграє в серіалі, а й стане його продюсером.

54-річна американська співачка й актриса Дженніфер Лопес, яка нещодавно знялася в серіалі "Атлас" від Netflix, підписала новий контракт зі стримінговим гігантом через свою компанію Nuyorican, пише Deadline.

Вона зіграє в адаптації роману Емілі Генрі "Щасливе місце". Це розповідь про пару Гаррієт і Він, які зустрілися в коледжі, але раптово розійшлися. Незважаючи на те, що розлучилися п'ятьма місяцями раніше, вони не розповіли нічого про це своїм найкращим друзям і в кінцевому підсумку ділять спальню в котеджі в штаті Мен під час своєї щорічної відпустки. Ба більше, колишні закохані укладають договір про те, що брехатимуть усім про свої стосунки. Лопес виступить як один із продюсерів серіалу разом з Елейн Голдсміт-Томас і Бенні Медіною. Останній є її менеджером і довіреною особою вже багато років.

Зараз продюсери та керівники потокового мовлення зустрічаються зі сценаристами для обговорення роботи над новим проєктом.

Зараз Лопес з головою поринула в роботу, оскільки справи на особистому фронті у неї не дуже райдужні. У ЗМІ вже щосили говорять про майбутнє розлучення співачки з актором Беном Аффлеком. Пара одружилася тільки два роки тому, але вже живе окремо і не носить на публіці обручки.

Ні Бен, ні Дженніфер ніяк не коментують інформацію про кризу між ними, але їхні вчинки вельми красномовні. Наприклад, Лопес полетіла на відпочинок до Італії без чоловіка, а Аффлек проводить свій час з дітьми і в компанії колишньої дружини Дженніфер Гарнер. Ба більше, він зняв будинок за кілька кварталів від її особняка в Брентвуді.

Свій сімейний будинок за $60 мільйонів, який Бенніфер шукали понад рік, вони виставили на продаж, запросивши за нього $65 мільйонів. Незважаючи на те, що особняк уже кілька тижнів продається, досі ніхто його не пригледів.

Раніше Фокус писав, що Дженніфер Лопес звернулася до Бена Аффлека на тлі чуток про розлучення.

Теги за темою
Netflix серіал
Джерело матеріала
loader
loader