Як виключатимуть світло 27 червня: в Укренерго та ДТЕК розповіли
Як виключатимуть світло 27 червня: в Укренерго та ДТЕК розповіли

Як виключатимуть світло 27 червня: в Укренерго та ДТЕК розповіли

У ДТЕК повідомили, що протягом завтрашнього дня, 27 червня, по усій території нашої держави обмеження щодо застосування електроенергії діятимуть впродовж всієї доби.

Коли не буде світла 27 червня

27 червня, за вказівкою Укренерго графіки відключень завтра будуть застосовуватись впродовж всієї доби,
– йдеться у повідомленні ДТЕК.

Там також пояснили, що у разі будь-яких змін додаткову інформацію повідомлять згодом. Водночас такі дані підтвердили й в НЕК "Укренерго".

"Завтра, 27 червня, обленерго будуть застосовувати графіки погодинних відключень з 00:00 до 24:00", – написали у своєму телеграм-каналі енергетики.

Також зазначається, що обсяг обмежень, як і сьогодні, буде найбільшим з 17:00 до 23:00. Водночас живлення об’єктів критичної інфраструктури обмежувати не планують.

До слова, очільник Держенергонагляду Руслан Слободян вважає, що українцям не варто робити висновки щодо наступної зими, дивлячись на сьогоднішню ситуацію в енергосистемі, оскільки у цілодобовому режимі здійснюються аварійно-відновлювальні роботи на пошкоджених об’єктах.

За його словами, якщо вдасться реалізувати все заплановане, а також посилити захист протиповітряної оборони, наша держава пройде зиму з мінімально можливими відключеннями.

Джерело матеріала
loader
loader