Племінник Ольги Сумської розкрив деталі сімейного конфлікту через Тоню Паперну
Племінник Ольги Сумської розкрив деталі сімейного конфлікту через Тоню Паперну

Племінник Ольги Сумської розкрив деталі сімейного конфлікту через Тоню Паперну

Уже понад чотири місяці сварка нависає чорною хмарою над українським акторським кланом.

Український актор театру, кіно й дубляжу В'ячеслав Хостікоєв наприкінці лютого розпалив у своїй родині справжню пожежу: він дав інтерв'ю, в якому засудив свою двоюрідну сестру Тоню Паперну за мовчання про війну в Україні. Йому незрозуміла позиція кузини, яка живе і знімається в країні-окупанті.

На захист Паперної тоді стала Ольга Сумська - її мама та рідна тітка Хостікоєва. Вона не стримала свого обурення через висловлювання племінника, який після цього зазначив, що любить і поважає і Тоню, і Ольгу, і йому зрозумілі емоції Сумської.

Щоправда, відповідного розуміння і прийняття з боку зіркової родички молодий артист так і не дочекався. У коментарі для "ЖВЛ представляє" В'ячеслав повідомив, що вищевикладена ситуація вбила клин у його стосунки з Ольгою Сумською.

"Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є", - каже В'ячеслав Хостікоєв.

Хто такий В'ячеслав Хостікоєв?

В'ячеслав Хостікоєв - український актор театру, кіно та озвучки. Служить у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка (з 2017 року). Син акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, племінник Ольги Сумської. Відомий ролями у фільмах "Скажене весілля", "Тільки диво", "Час іти, час повертатись" тощо.

Тоня Паперна
Хто така Тоня Паперна / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька похвалилася відпочинком із бойфрендом-військовим. Разом вони вирушили в Карпати, де їм нарешті вдалося побути наодинці.

Також стало відомо, що співачка Настя Каменських "вляпалася" в новий скандал через відеоролик із використанням російськомовного репертуару дуету "Потап і Настя".

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader