Король Чарльз ІІІ планує зустріч з онуками в США: деталі
Король Чарльз ІІІ планує зустріч з онуками в США: деталі

Король Чарльз ІІІ планує зустріч з онуками в США: деталі

Син принца Гаррі Арчі народився у 2019 році, проте через пів року переїхав з батьками на інший материк. А дівчинка Лілібет Діана зʼявилася на світ уже в Каліфорнії.

Король Великої Британії Чарльз ІІІ міркує про зустріч з онуками Лілібет та Арчі. Про це пише Mirror.

Повідомляється, що 75-річний монарх веде переговори про те, щоб відвідати сина Гаррі та його дружину Меган Маркл у США, щоб налагодити стосунки з їхніми дітьми після того, як суверен досяг прогресу в лікуванні раку.

За словами королівського коментатора Тома Квінна, батько Гаррі "відчайдушно хоче" побачити двох своїх молодших онуків і має місце у своєму розкладі, тому може полетіти до США, де його менший спадкоємець живе з початку 2020 року.

Зокрема, Квінн вважає, що герцог Сассекський "вагається" привезти дітей до Великої Британії, оскільки в нього забрали охорону за кошти британських платників податків.

Принцеса Лілібет Діана
Фото: Instagram misanharriman

"Він відчайдушно бажає побачити їх і ненавидить ідею, що Арчі та Лілібет не запам’ятають його як теплого, доброзичливого дідуся, яким він хоче бути", — зазначив Квінн.

Джерело розповіло, що монарх "почувається трохи краще" через кілька місяців після того, як у нього діагностували невідомого типу онкологію.

Принц Гаррі із сином Арчі
Фото: The Duke and Duchess of Sussex

"Ця ворожнеча триває надто довго, і Чарльз дуже хоче розібратися з нею, але він знає, що це має бути на рідній території Гаррі та Меган, особливо якщо він хоче побачити своїх онуків", — вважає інсайдер.

Попри те, що Гаррі та Меган налаштовані примиритися з родичами, Вільям та королева Камілла вагаються, чи варто хворому Чарльзу робити такий крок.

Нагадаємо, про що діти принца Гаррі можуть пожалувати.

Також Фокус писав про ймовірність примирення Сассекських та Уельських.

Теги за темою
Меган Маркл Королівська сім'я
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader