Співачка Таїсія Повалій заявила, що хоче виступити у Києві
Співачка Таїсія Повалій заявила, що хоче виступити у Києві

Співачка Таїсія Повалій заявила, що хоче виступити у Києві

Співачка Таїсія Повалій, яка підтримує Росію, заявила, що хотіла б влаштувати концерт у Києві після закінчення спецоперації.

Співачка Таїсія Повалій, яка підтримує Росію, заявила, що хотіла б влаштувати концерт у Києві після закінчення війни в Україні, яку вона називає "спецоперацією". Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube каналі Tatarka FM.

Співачка наголосила, що коли вона виступала у Луганську вже під час війни, місцеві жителі зустріли її дуже тепло. На запитання, чи хотіла б вона повернутися в Україну, Повалій відповіла, що вона хоче дати концерт у Києві, як тільки завершиться "військова операція Росії в Україні". Вона також висловила бажання приїхати із концертом до Донецька.

Зауважимо, раніше Таїсія Повалій підтримала проведення СВО і розповіла, що це рішення Росії стало порятунком для таких людей, як вона, які "затаїлися" і чекали на зміни в Україні з 2014 року.

Позиція Повалій щодо війни в Україні

Зауважимо, що Таїсія Повалій родом з України, однак в дорослому житті співачка почала підкорювати Москву. У 2014 році, коли в Україні почалася АТО, а згодом Росія анексувала Крим, співачка продовжила активно гастролювати по Росії. Після 24 лютого 2022 року Повалій відкрито підтримала політику Путіна і заявила, що вірить в "велику Росію".

Нагадаємо, раніше ми писали, що Андре Тан розповів, як його обманула зрадниця Таїсія Повалій.

Крім цього, Фокус писав, що "російська українка" Таїсія Повалій показала свій новий паспорт.

Теги за темою
Новини політики
Джерело матеріала
loader
loader