Україну одночасно накриють рекордна спека та магнітні бурі
Україну одночасно накриють рекордна спека та магнітні бурі

Україну одночасно накриють рекордна спека та магнітні бурі

Україну накриє ще більша спека. Вже наступного тижня в країні очікується підвищення температури до +41, пише метеоресурс Tropical Tidbits.

За його даними, спекотніше усього буде 8, 10 та 12 липня. Максимальна температура у ці дні буде на півдні, а на сході в цей час очікується до +39, у центрі +35, на заході +31.

Паралельно експерти прогнозують  потужні магнітні бурі. Так, перша з них очікується в липні з 12 по 16 липня. За даними експертів, вона перші два дні вона буде сильною, потім ще три дні середньою. Наступні коливання будуть 20 і 21 липня  - експерти прогнозують середню за потужністю магнітна буря, яка накриє Землю у два вихідні дні. 

  • 4 липня на сході України, а також у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях триматиметься сильна спека, температура повітря становитиме 35-38°. А от на заході та у деяких центральних і південних областях обіцяють дощі з грозами. 
  • Раніше кореспондент Коротко про писав, що у липні сонячна активність трохи вгамує запал, а магнітні бурі будуть не особливо сильними. Однак метеочутливим людям все одно доведеться вжити запобіжних заходів. 
Теги за темою
прогноз погоди
Джерело матеріала
loader
loader