Перевозили боєприпаси з КНДР: "Атеш" здійснив диверсію на Транссибірській магістралі
Перевозили боєприпаси з КНДР: "Атеш" здійснив диверсію на Транссибірській магістралі

Перевозили боєприпаси з КНДР: "Атеш" здійснив диверсію на Транссибірській магістралі

За даними підпілля, тривалий час на місце події не пускали ні журналістів, ні навіть ремонтні бригади. Партизани попередили, що влаштовуватимуть подібні диверсії на залізничних коліях і надалі, якщо ними перевозитимуть боєприпаси.

Учасники партизанського руху "Атеш" підірвали залізничне полотно поблизу російського міста Єкатеринбурга, яким транспортували північнокорейські боєприпаси. Про це представники українського підпілля повідомили в п'ятницю, 5 червня, у своєму Telegram-каналі та опублікували відповідне відео.

Операція пройшла на Транссибірській магістралі, після чого, за даними партизанів, журналістів і навіть ремонтників тривалий час не пускали до місця події.

"Журналістів на місце події не допустили. Інформація просочилася лише в місцевих пабліках. Цікаво, що тільки після отримання команди з обласного управління ФСБ, дали дозвіл ремонтній бригаді прибути на місце і розпочати відновлювальні роботи", — йдеться в повідомленні "Атеш".

Фото: Атеш

Партизани також наголосили, що залізничні колії піддаватимуться диверсіям і надалі, поки ними перевозять боєприпаси.

Нагадаємо, 1 липня повідомлялося, що в Маріуполі партизани помітили "КамАЗ" і три "Урали", які везли велику кількість поранених окупантів. На чолі колони була машина автоінспекції, а замикала їх швидка допомога з військовими номерами.

Також 1 липня партизани повідомили, що окупанти встановили ЗРК "Тор М2КМ" у тимчасово окупованому Севастополі в Криму. Комплекс росіяни розмістили поблизу пляжу.

Джерело матеріала
loader