Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу
Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

З часом змінюється не лише світогляд, досвід та зовнішній вигляд людини, а й підхід до макіяжу. Вікові трансформації змушуютьжінокпо всьому світі удосконалювати та модернізувати свої б’юті звички.

Ті косметичні засоби та способи їхнього нанесення, які підходять юним людям, вже не пасують дорослим. Тому She Finds поділився кількома універсальними прийомами макіяжу, які допоможуть багатьом жінкам старше 40 років почуватися впевнено.

Виберіть кремову основу замість матових формул

Матові основи могли виглядати приголомшливо, коли вам було 20 років, але після того, як шкіра стала більш текстурною і на ній з’явилися дрібні зморшки, краще обирати кремові текстури, які забезпечують більше зволоження.

Використовуйте коректори кольору

Якщо ваш консилер не перекриває пігментні плями, синці під очима або інші недоліки шкіри, то вам варто використовувати коректор кольору.

Зелений коректор може нейтралізувати почервоніння, персиковий і помаранчевий коректори можуть впоратися з фіолетовими і синіми колами під очима, а фіолетові коректори чудово покращують вигляд блідої шкіри.

Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

Праймер

Праймер – це незамінний косметичний продукт, особливо для зрілої шкіри. Він допоможе макіяжу триматися набагато довше, а також зробить його більш пігментованим та насиченим.

Якщо ви придбаєте праймер з гіалуроновою кислотою, то вин на додачу ще й забезпечить додаткове зволоження.

Замініть чорну підводку на сіру або коричневу

Чорна підводка може мати надто різкий вигляд на зрілих очах. Тому якщо ви хочете здаватися більш свіжими, то варто замінити її на сіру або коричневу.

Подовжіть хвости ваших брів

Брови неймовірно сильно впливають на зовнішній вигляд будь-якого обличчя, але з віком вони стають більш рідкими. Тому, щоб обличчя здавалося більш свіжим та молодим, необхідно домальовувати та підкреслювати зовнішні куточки брів.

Закріпіть макіяж за допомогою спрею для фіксації

Якщо раніше ви використовували пудру для того, щоб закріпити свій макіяж, то після 40 років краще замінити її на фіксуючий спрей. Він не сушить шкіру та не підкреслить пори чи зморшки.

Розмістіть рум'яна вище на обличчі

Якщо ви звикли наносити рум’яна на яблука щік, то почніть робити це трохи вище. Це миттєво підтягне ваше обличчя догори.

Як мати молодший вигляд: універсальні правила макіяжу

Зволоження перед макіяжем

Гарний макіяж завжди починається з догляду за шкірою. Якщо ви нанесете тональний крем на суху та незволожену шкіру, то не перекриєте дрібні недоліки, а навпаки привернете увагу до її текстури.

Не бійтеся блиску

Здорова шкіра має бути достатньо зволоженою та сяяти, том не намагайтеся прибрати з неї весь блиск.

Нанесіть підводку між віями

Якщо у вас є навислі повіки, то дуже складно буде нанести на очі підводку та не зробити їх візуально меншими. Тому замість того, щоб малювати стрілки або робити димчастий макіяж очей, нанесіть продукт тонкою лінією прямо над лінією вій та розтушуйте його тонкою щіточкою так, щоб колір просочився крізь волоски. Це візуально зробить вії більш густими, але не приховає повіку.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як фарбувати очі у зрілому віці, щоб мати більш свіжий та молодий вигляд.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader