Поліцейські затримали чоловіка, який застрелив жителя Вараського району
Поліцейські затримали чоловіка, який застрелив жителя Вараського району

Поліцейські затримали чоловіка, який застрелив жителя Вараського району

Поліцейські затримали чоловіка, який застрелив жителя Вараського району - Фото 1

Спеціальна поліцейська операція в області завершена. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном на 60 діб.

Нагадаємо, ввечері 30 червня поблизу села Вовчиці 54-річний житель селища Зарічне, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, здійснив кілька пострілів із автомата у 35-річного мешканця села Серники. Після скоєного утік на автомобілі «Renault Master» білого кольору.

Потерпілий від отриманих травм помер у лікарні.

Відповідно до наказу начальника Головного управління в області було введено спеціальну поліцейську операцію. Зловмисника оголосили у державний розшук.

На його пошуки було залучено майже дві сотні поліцейських — співробітників Вараського РВП, ВП №1 (смт Володимирець), ВП №2 (смт Зарічне), оперативників управління карного розшуку, бійців спецпідрозділу «КОРД» та «Хижак», а також прикордонників та лісівників.

Першого липня у лісовому масиві поблизу села Бір правоохоронці виявили транспортний засіб, яким зловмисник утік.

Пошукові групи обстежували територію та населені пункти, здійснювали огляд автомобілів, опитували місцевих мешканців, перевіряли закинуті будівлі, опрацьовували відео з камер спостереження.

Достеменно знаючи, що його розшукують, 54-річний житель селище Зарічне після опівночі п’ятого липня вийшов до магазину у селі Зелена Діброва Вараського району. Там на нього вже чекали поліцейські.

Зловмисник пояснив, що упродовж чотирьох днів ретельно переховувався у лісі. Чоловік показав, де заховав зброю та патрони.

Відомо, що він уже потрапляв у поле зору правоохоронців за хуліганство та завдані тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі за процесуального погодження прокуратури повідомили 54-річному жителю Вараського району про підозру в умисному вбивстві за ч.1 ст.115 КК України. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у виді тримання під вартою терміном 60 діб.

Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції в Рівненській області

Tweet
Джерело матеріала
loader
loader