"Скляна коробка": чому цей чарівний будинок з вишуканим інтер'єром так назвали
"Скляна коробка": чому цей чарівний будинок з вишуканим інтер'єром так назвали

"Скляна коробка": чому цей чарівний будинок з вишуканим інтер'єром так назвали

Річ у тім, що стіни в будинку зроблені здебільшого зі скла. Дах у нього плоский, тому зовні житло нагадує коробку. Зараз це чарівне помешкання продають за 1,5 мільйона доларів.

Чарівний будинок зі скляними стінами серед лісу

Будинок площею 220 квадратів вміщує дві спальні, кухню-вітальню та велику ванну кімнату. Він розташований у приватному місці, на чудовій лісистій ділянці.

Будинок був спроєктований як скляна коробка не просто так. Уся ідея в тому, щоб власники почувалися частиною природи та навколишнього середовища. Попередні господарі були ботаніками, тому дерева та насадження тут дуже особливі,
– сказав агент з нерухомості.

Біла дубова підлога, нові міжкімнатні двері та сантехніка, оновлене електропостачання – це те, що замінювали тут нещодавно. На кухні тепер є дизайнерські шафи, мармуровий острів у формі водоспаду та першокласна техніка. А в основній спальні облаштували ванну й тропічний душ.

Сучасний інтер'єр у мінімалістському стилі / Фото Kevin Gallenford

Для додаткового зберігання в будинку є підвал і навіть прибудований гараж, де можуть поміститися два авто. А для відпочинку – дві тераси, звідки можна милуватися лісом і насолоджуватися спокоєм.

Приватний будинок розташований поблизу багатьох пішохідних і велосипедних маршрутів Берлінгтона, місць для риболовлі та мальовничих парків. Словом, ідеальне місце, що "пахне" безтурботністю.

Джерело матеріала
loader
loader