Нідерланди стали останніми півфіналістами Євро-2024
Нідерланди стали останніми півфіналістами Євро-2024

Нідерланди стали останніми півфіналістами Євро-2024

Нідерланди стали останніми півфіналістами Євро-2024

Команда Кумана зламала опір турків.

У суботу, 6 липня, у Берліні, у рамках заключного чвертьфінального матчу Євро-2024 зустрілися збірні Нідерландів та Туреччини.

Турки дали справжній бій фаворитам протистояння, але програли з рахунком 2:1. Підопічні Монтелли відкрили рахунок у першому таймі, проте у другій половині перевагу втримати не зуміли.

У другій половині спочатку де Врей головою зрівняв результат, а далі Гакпо у боротьбі із захисником приніс нідерландцям путівку до півфіналу.

Турки наприкінці зустрічі влаштували справжній штурм воріт команди Кумана і створили кілька відмінних шансів, проте забити не вдалося.

Нідерланди – Туреччина – 2:1

Голи: де Врей, 70, Мюльдюр, 76 (автогол) - Акайдін, 35.

Нідерланди: Вербрюгген, ван Дейк, Аке (ван де Вен, 73), де Врей, Думфріс, Схаутен, Рейндерс (Веєрман, 73), Сімонс (Зіркзеє, 87), Гакпо, Депай (Фрімпонг, 87), Бергвейн ( 46).

Туреччина: Гюнок, Мюльдюр (Челік, 82), Акайдин (Тосун, 82), Бардакджі, Кадіоглу, Айхан, Озджан (Йокушлу, 77), Гюллер, Чалханоглу, Йилдиз (Актюркоглу, 77), Йилмаз.

Попередження: Сімонс, Аке, Ван Дейк - Тосун

Відеоогляд матчу можна подивитися за посиланням.

Таким чином, 10 липня Нідерланди у півфіналі Євро-2024 зустрінуться з командою Англії, а  першого фіналіста визначать збірні Іспанії та Франції.

Раніше повідомлялося про те, що турецький футболіст забив найшвидший гол в історії плей-оф Євро.

Джерело матеріала
loader