"Птахи Мадяра" влаштували кладовище техніки окупантів на Харківщині. Відео
"Птахи Мадяра" влаштували кладовище техніки окупантів на Харківщині. Відео

"Птахи Мадяра" влаштували кладовище техніки окупантів на Харківщині. Відео

На лінії зіткнення у Харківській області утворилося ціле кладовище російської військової техніки, відколи там з'явився батальйон ударних безпілотних авіаційних систем "Птахи Мадяра". Бійці десятками випалюють ворожі танки, БТРи, квадроцикли та інші машини.

Відео з "анклавчиком спаленої техніки" показав у Telegram комбат 414 ОПУБАС Морської піхоти "Птахи Мадяра" Роберт Бровді з позивним "Мадяр". Він зазначив, що у вказану місцевість росіяни стягнули безліч своїх машин, але наші пілоти нищитимуть, скільки потрібно – "тисячу, значить тисячу".

"Коли нема, що "двинути", часом можна сюди прилітати, тут завжди можна знайти щось свіженьке", – зазначив автор відео.

"Таких анклавів у нас штук 5-6", – додав військовий.

Нагадаємо, у ГУР показали, як українські розвідники минулої доби уразили логістичний центр російських військ із обладнанням для техніки та БК. Також захисники спалили ворожу станцію встановлення перешкод "Житель". Втрат окупанти зазнали на тимчасово захопленій території Донеччини.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– Бійці ГУР "вполювали" кілька російських комплексів спостереження та розвідки, ретранслятор зв'язку та електропідстанцію, пункт розміщення ворожої автомобільної техніки та польові укриття загарбників.

– Українські прикордонники пліч-о-пліч з побратимами з інших родів та видів військ Сил оборони завдали ударів по ворогу на Вовчанському напрямку. 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader