На Харківщині посилять заходи проти російських ДРГ
На Харківщині посилять заходи проти російських ДРГ

На Харківщині посилять заходи проти російських ДРГ


Прикордонники облаштовують додаткові спостережні пости, збільшено кількість груп реагування.


У Харківській області прикордонники облаштують додаткові спостережні пункти, це допоможе ефективніше боротися з російськими диверсантами. Про це за підсумками поїздки в регіон міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в Telegram в неділю, 7 липня.
 
“Особлива увага – протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога. Наші підрозділи постійно виявляють та дають відсіч російським диверсантам. Задля посилення контролю прикордонники облаштовують додаткові спостережні пости, збільшено кількість груп реагування”, – заявив він.
 
Міністр також провів нараду у Золочеві. З представниками обласної, місцевої влади та керівниками підрозділів системи МВС Клименко обговорив евакуацію з прикордонних сіл, фортифікації, а також аварійне живлення критичної інфраструктури та станцій звʼязку.

Нагадаємо, російські диверсійно-розвідувальні групи переодягаються у цивільне та намагаються перейти кордон з Україною вночі. Рух таких ДРГ фіксують на Харківщині.

26 червня українські прикордонники відбили напад російської ДРГ на напрямку села Сотницький Козачок Харківської області.



Теги за темою
Харківська область МВС
Джерело матеріала
loader
loader