Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста
Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста

Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста

Тарт з грушею та сиром потрібно обов’язково спробувати приготувати. Через використання готового листкового тіста, на це піде буквально декілька хвилин. В результаті ви отримаєте неймовірно ніжний та смачний виріб, який захочеться куштувати знову і знову.

Як правильно приготувати тарт з грушею та сиром в Instagram розповіла фудблогерка з ніком zhuravlina cooking. За її словами, найкраще до такого виду випічки підійде сир "Брі".

Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста

Інгредієнти

  • Листково-дріжджове тісто – 300 гр
  • Груша – 2 шт
  • Сир "Брі" - 125 гр
  • Жовтор
  • Мед
  • Горіхи

Спосіб приготування

1. Грушу нарізати тонкими слайсами.

Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста

2. Сир нарізати тоненькими скибочками.

3. Тісто беремо листково-дріжджове, викладаємо на пергамент, робимо надрізи та проколи виделкою.

Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста

4. Викласти шар за шаром груші та сир.

5. Бортики змастити жовтком.

6. Випікати в розігрітій духовці до 200 градусів приблизно 20 хвилин. За 2 хвилини до готовності бортики змастити олією.

Смачний і простий тарт з грушею та сиром: готуємо з листкового тіста

7. Зверху готовий пиріг посипати улюбленими горішками та полити медом.

На OBOZ.UA є й інші рецепти тартів:

  • З полуницею та заварним кремом
  • Французький яблучний
  • Лимонний з меренгою
 
Джерело матеріала
loader
loader