Війська Росії вдарили ракетами по передмістю Сум: перші подробиці
Війська Росії вдарили ракетами по передмістю Сум: перші подробиці

Війська Росії вдарили ракетами по передмістю Сум: перші подробиці

Російські окупаційні війська увечері в неділю, 7 липня, вдарили ракетами по передмістю Сум. Вибухи в обласному центрі було чути після 23:00.

Про ворожу атаку повідомили на офіційному Telegram-каналі Сумської обласної військової адміністрації. Там наголосили, що наслідки ракетного удару військ Росії уточнюються.

"Сумщина, 7 липня, після 23:00 ворог завдав ракетного удару по передмістю обласного центру. Наслідки ворожої атаки уточнюються. Залишайтеся в укриттях, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", – йдеться у повідомленні.

Голова Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко в Telegram також зазначив, що удар припав по передмісті Сум.

У Повітряних силах ЗСУ у цей час попереджали про загрозу застосування російськими військами балістичного озброєння зі Сходу. Місцеві канали писали про вибухи близько 23:30.

Нагадаємо, що в ніч проти 6 липня держава-терорист Росія атакувала енергетичну інфраструктуру міста Суми дронами-камікадзе "Шахед". Внаслідок ударів населені пункти у кількох районах області виявилися знеструмленими. Також частково зникло водопостачання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти вдень 7 липня знову обстріляли Херсон. Під ворожим вогнем опинився Корабельний район міста: там пошкоджено приватні будинки.

Також загарбники вдарили по Павлограду на Дніпропетровщині: у місті пошкоджено приватні будинки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader