Дружка кинула наречену в салоні після того, як дізналася, що та над нею насміхається
Дружка кинула наречену в салоні після того, як дізналася, що та над нею насміхається

Дружка кинула наречену в салоні після того, як дізналася, що та над нею насміхається

Дівчина звернулася по пораду до користувачів соціального форуму після того, як дізналася, що її подруги обговорюють її за спиною.

Дружка кинула наречену саму у весільному салоні після того, як дізналася, що та над нею насміхається. Про це користувачка з ніком Necessary-Wall-6446 поділилася на популярному форумі Reddit.

Жінка розповіла, що одна з її сусідок по кімнаті в коледжі на ім'я Шеллі виходить заміж. Вона і ще одна їхня подруга на ім'я Габі є її дружками. Одного разу майбутня наречена збиралася піти подивитися на весільні сукні, але в останню мить Габі викликали на роботу, тому з нею вирушила тільки одна з подруг.

Коли вона приміряла сукні, Шеллі веліла їй зробити фотографії на свій телефон, щоб надіслати їх мамі та іншій подружці.

"Я вже приготувала камеру, коли прийшло повідомлення від Габі. Я не хотіла натискати на нього і вже збиралася вийти, коли побачила одну зі своїх фотографій в Instagram в їхньому особистому чаті. Вони обидві висміювали мене за вираз обличчя і вибір вбрання. Схоже, їм було дуже весело", — пояснила користувачка з ніком Necessary-Wall-6446.

Ілюстративне фото
Фото: Pexels

Вона вирішила піти далі і зробила перевірку на своє ім'я, щоб дізнатися, чи були інші випадки, коли вони говорили про неї. Вона швидко дізналася, що це був не єдиний випадок, коли наречена і подруга висміювали її.

"Я знайшла безліч фотографій, які викладали я, мій хлопець або моя мама. Починаючи від селфі і закінчуючи позуванням і навіть кількома дитячими фотографіями. Вони також висміювали мене загалом: те, як я говорю, яке в мене волосся і як я їм. Це тривало, наскільки я можу судити, не менше року", — написала вона.

Побачивши повідомлення, вона вирішила, що більше не може "прикидатися щасливою" для Шеллі, і вирішила піти з салону, нічого їй не сказавши.

"Шеллі написала мені, коли я дісталася до будинку, і запитала, куди я пішла. Я відповіла, що ми можемо поговорити пізніше. Коли вона зателефонувала через кілька годин, то, ясна річ, була спантеличена й ображена тим, що я пішла. Я розповів їй про те, що знайшла", — ідеться в повідомленні.

Користувачі соцмереж підтримали дівчину
Фото: Reddit

Це призвело до сварки з Шеллі, яка вважала, що її особисте життя було порушене і що в неї не було причин йти без попередження.

Користувачі Reddit поспішили висловити свою думку про ситуацію. Багато хто став на бік дівчини й порадив дружку зовсім відмовитися від участі у весіллі.

  • "Якби я була на вашому місці, думаю, я б відмовилася від участі у весіллі. Одна справа — жартома посміятися над кимось один раз, але схоже, що вони чинили так із вами вже купу разів";
  • "Не схоже, що це було легковажно. На вашому місці я б узагалі не соромився переглядати ці повідомлення, вона передала вам свій телефон і, схоже, доля скористалася можливістю показати їх вам такими, якими вони є";
  • "Жодна з цих дівчат не є вашою подругою. Вони ошуканки, яким навіть не вистачило порядності вибачитися після того, як ви дізналися, що вони були грубими з вами й таємно на вас насідали. Вони — хуліганки, і ви робите собі погано, продовжуючи стосунки з будь-якою з них".

Раніше Фокус повідомляв, що жінка прожила в шлюбі 5 років, перш ніж дізналася, що її чоловік безробітний. Щодня чоловік йшов з дому рано вранці, кажучи своїй дружині, що йде на роботу. Пізніше з'ясувалося, що всі витрати йому компенсувала мати.

Також стало відомо, що хлопець зупинився і розкритикував модницю посеред вулиці. Дівчина була схвильована і трохи ображена на випадкового перехожого. Відео їхньої зустрічі стало вірусним і набрало вже понад 42 мільйони переглядів.

Теги за темою
весілля
Джерело матеріала
loader
loader