«Планета кіно» запускає онлайн-кінотеатр
«Планета кіно» запускає онлайн-кінотеатр

«Планета кіно» запускає онлайн-кінотеатр

Компанія оновлює айдентику бренда, сайт та мобільні застосунки.

«Планета кіно» оновила айдентику бренду і запускає онлайн-кінотеатр, про це його команда розповіла у мініфільмі, викладеному на «Ютубі».

Як розповів співвласник мережі кінотеатрів «Планета кіно» Дмитро Деркач, компанія запускає новий сайт «Планета онлайн», де щомісяця будуть виходити обрані фільми з кінорейтингів.

Для кожного з них команда «Планета кіно» готуватуватиме додаткові інформаційні матеріали про деталі створення фільму, задум режисера, особливості розвитку сюжету. Разом іфз цим, будуть доступні тизери власного виробництва, передфільми та післяфільми.

На сайті обʼєднають можливості придбання квитків в офлайн-кінотеатри мережі із переглядом фільмів «Планети онлайн». Зʼявиться можливість додавати стрічки в «Обрані» та отримувати сповіщення про його появу у прокаті або онлайн. Створили й розділ «Моя планетка», в якому користувач зможе персоналізувати налаштування та сповіщення.

Компанія розробила власний застосунок для телевізорів (Tizen та IOS), згодом його планують зробити доступним планшетів.

Запуск нового сайту та мобільного застосунка запланований на наступний понеділок, 15 липня.

Нову айдентику «Планети кіно» створило дизайн-бюро Spiilka. Над дизайном сайту, нових застосунків та онлайн-кінотеатру працювала студія дизайну Artkai.

Нагадаємо, кінотеатри мережі «Планета кіно» працюють в Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах і Дніпрі.

Фото: «Планета кіно» запускає онлайн-кінотеатр / Дмитро Деркач на фейсбуці

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader