Ракетний обстріл Києва: в «Охматдиті» та інших місцях влучань розбирають завали
Ракетний обстріл Києва: в «Охматдиті» та інших місцях влучань розбирають завали

Ракетний обстріл Києва: в «Охматдиті» та інших місцях влучань розбирають завали

Рятувальні та комунальні служби продовжують працювати на місцях влучань під час сьогоднішнього масованого ракетного обстрілу російськими військами Києва.

Як повідомляв Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Задіяні представники головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві, комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку», районних керуючих компаній, комунальних підприємств «Київкомунсервіс» і «Київблагоустрій».

Зокрема задіяна спеціалізована техніка для розбору та вивезення уламків. Фахівці долучені до пошуку людей, ліквідації наслідків обстрілів і руйнувань будівель.

Ракетний обстріл Києва: в «Охматдиті» та інших місцях влучань розбирають завали - Фото 1 Розбір завалів лікарні «Охматдиту» / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

На одній локації пожежу локалізували, на всіх інших – ліквідували. Усього залучені майже тисяча працівників і понад сто одиниць техніки.

Окрім цього, 166 працівників комунального об’єднання «Київзеленбуд» і районних комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень допомагають розбирати завали на території дитячої лікарні «Охматдит», яка постраждала внаслідок ранкових ракетних ударів.

Комунальники привезли 3 вишки та 7 генераторів. Серед техніки: бензопили, тачки, ломи, лопати, багри, болгарки, зварювальний апарат.

Ракетний обстріл Києва: в «Охматдиті» та інших місцях влучань розбирають завали - Фото 18 Наслідки удару по «Охматдиту» / Фото: Руслан Канюка, Укрінформ

Також до робіт залучені 134 працівники дорожньо-транспортних підприємств столиці та 48 одиниць техніки, зокрема 34 самоскиди 20 тонн, 9 навантажувачів, 2 трактори, екскаватор, гідромолот та евакуатор.

Ракетний обстріл Києва: в «Охматдиті» та інших місцях влучань розбирають завали - Фото 36 Наслідки ракетної атаки в Голосіївському районі Києва / Фото: Тарасов Володимир, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, у Києві внаслідок російської ракетної атаки 8 липня вже 22 загиблих, ще 72 людини постраждали.

Теги за темою
війна Київ Обстріл
Джерело матеріала
loader
loader