"Сяде на склянку": російський композитор розповів, що путіністка Валерія почала випивати
"Сяде на склянку": російський композитор розповів, що путіністка Валерія почала випивати

"Сяде на склянку": російський композитор розповів, що путіністка Валерія почала випивати

Віктор Дробиш розповів, що Валерія раніше зовсім не пила спиртного, але зараз почала випивати.

Російський композитор Віктор Дробиш висловив свою думку про російську співачку Валерію, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну.

Композиторка розповіла для "Муз Шоу", що путіністка, яку вважають дуже правильною, може не тільки випити, а й використовує нецензурну лексику.

"Валерія випиває, може собі дозволити. Вона була зовсім зіпсована один час, вона не пила нічого. Але мені здається, наша дружба робить її людиною. Вона може і червоненького махнути. Навіть якось вона матом вилаялася, мені було дуже приємно. Я думаю, що років п'ять - і Валерія сяде на склянку", - сказав Дробиш.

Дивіться відео інтерв'ю Дробиша:

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноЙосип Пригожин поскаржився, що його хвилює залежність дружини Валерії щодо контролю харчування. Продюсер зазначив, що артистка навіть у ресторані зважує їжу, щоб не переїсти.

А також Йосип Пригожин поділився, що він із Валерією занадто різні. У співачки свій погляд на світ. Також він стверджує, що дружина завжди на його боці, а їхні стосунки побудовані на повазі та підтримці.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader