У мережі опублікували колаж, де лінію фронту в Україні видно навіть з космосу
У мережі опублікували колаж, де лінію фронту в Україні видно навіть з космосу

У мережі опублікували колаж, де лінію фронту в Україні видно навіть з космосу

У колажі також є порівняння того, як виглядала місцевість з космосу до початку російського вторгнення та після нього

У мережі опублікували колаж, на якому можна побачити, що лінію фронту в Україні видно з космосу. У колажі порівняно те, як виглядала місцевість з космосу до початку російського вторгнення, зображення виклав у соцмережі X Бреді Ефрік, аналітик American Enterprise Institute.

Внаслідок бойових дій було зруйновано багато населених пунктів. Тепер це теж можна побачити з космосу.

У колажі також є порівняння того, як виглядала місцевість з космосу до початку російського вторгнення та після нього.

Також чітко видно територію активних бойових дій.

Внаслідок повномасштабного вторгнення Росії багато полів в Україні є непридатними для засівів або розташовуються на окупованій території.

Нагадаємо,розробники інтерактивної мапи бойових дій російсько-української війни DeepStateMap анонсували велике оновлення з новими інструментами та редизайном. 

За даними ЮНІСЕФ майже 2000 дітей загинуло чи зазнало поранень під час повномасштабної війни Росії проти України. Регіональна директорка у Європі та Центральній Азії дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ Регіна де Домінікіс зазначила, що йдеться про перевірені цифри ООН, а справжня кількість жертв, імовірно, є значно більшою. За її словами, в середньому двоє дітей на день гинуло або зазнавало поранень в Україні з часу повномасштабного вторгнення Росії.

  • Читайте також: З початку повномасштабного вторгнення Нацполіція відкрила понад 117 тис. кримінальних проваджень щодо воєнних злочинів росіян

Скріншот із відео 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги за темою
Україна війна
Джерело матеріала
loader
loader