Три помилки у макіяжі додадуть 10 років будь-якому обличчю: як уникнути
Три помилки у макіяжі додадуть 10 років будь-якому обличчю: як уникнути

Три помилки у макіяжі додадуть 10 років будь-якому обличчю: як уникнути

Для чого нам потрібен макіяж? Звісно, для того, щоби підкреслювати найкращі риси своєї зовнішності, а ще зберігати молодість якомога довше.

Проте деякі помилки мейкапу можуть не тільки звести всі зусилля нанівець, але й накинути зайвих 10 років віку. На щастя, візажисти добре знають, що саме це за помилки. Так майстер макіяжу Вейн Гросс для видання Express розповів про три поширені хиби та як їх уникнути.  

Тіні з ефектом металік

Ефект металік у тінях для повік зазвичай підкреслює рельєф шкіри і привертає непотрібну увагу до зморшок. Натомість матові кольори згладжують всі нерівності, ховають їх за димчастим покриттям. На додачу саме матові тіні найкраще лягають на праймер чи тональний крем, а ще їх значно простіше розтушовувати. Але старайтесь при цьому користуватись якісним пензлем. Нанесення маленьким аплікатором чи навіть просто пальцем на дасть потрібного ефекту.

Занадто світлий консилер

Багато людей часто використовують світліший консилер, сподіваючись, що він краще вирівняє їхній колір обличчя і зробить образ більш сяючим. Але насправді це може додати зайвих років, створити ефект бляклості шкіри. Саме тому консилер варто обирати відповідно до тону своєї шкіри. Він матиме максимально природний вигляд і цього буде достатньо, щоби зробити правиильні акценти. Зокрема додати трошки сяйва у внутрішній кутик ока, поклавши туди крихітну краплю продукту.

Відсутність зволоження та відмова від праймера

З віком наша шкіра стає все сухішою. Саме тому рік від року важливість зволоження зростає. Завжди обирайте продукти для догляду та макіяжу, які містять відповідні компоненти, такі, як гіалуронова кислота. Також не пропускайте етап нанесення праймера. Він краще захистить шкіру від контакту з косметикою і допоможе нанести макіяж більш рівномірно та зробить його стійким.

Раніше OBOZ.UA розповідав про візажистку, яка протестувала на собі всі популярні методи нанесення тонального крему.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader